b.evler medicalpark ta dogum yapan

hayır bi problem yok ama doğumda nasıl oldugunu merak ettim özellikle normal doğumda.doktorum suat bey daha önce dogum yapan varsa kendinde tecrübelerini paylasırsa sevinirim ben epidural normal düşünüyorum anestezi konusunda bi problem yasayan var mı?bu aralar tek düşündüğüm bu Allah yardımcımız olsun

ben yakalşık 2 sene önce medikal parkta doğum yaptım.doktorum ora ile anlaşmalı BERRA ÖNSOY GıDEMEZ şiddetle tavsiye ederim.

ben yakalşık 2 sene önce medikal parkta doğum yaptım.doktorum ora ile anlaşmalı BERRA ÖNSOY GİDEMEZ şiddetle tavsiye ederim.

peki doğumun normal mi yoksa sezeryan mı oldu?bi de anladığım kadarıyla doktorun medicalpark ta calışmıyor galiba personelden memnun kaldın mı anestezi uzmanı falan? tesekkürler

ben yakalşık 2 sene önce medikal parkta doğum yaptım.doktorum ora ile anlaşmalı BERRA ÖNSOY GİDEMEZ şiddetle tavsiye ederim.

peki doğumun normal mi yoksa sezeryan mı oldu?bi de anladığım kadarıyla doktorun medicalpark ta calışmıyor galiba personelden memnun kaldın mı anestezi uzmanı falan? tesekkürler

YA CANIM MSJ CEVAPLAMAKTA BİRAZ GECİKTİM :oklava:benim doğumum oluşan bazı sorunlar yüzünden sezeryanla oldu:çok üzgünüm:.doktorum orası ile anlaşmalı.kendisin bahçelievlerde özel muayenehanesi varr.hihoyyyt.kendisine bir kere muayen olan birdaha vazgeçemezsırnaşık şey.benim 7 yıllık doktorum.personelinden çok memnun kaldım he bide anestezi uzmanındanda çok memnun kaldımm.epidural sezeryandede mükemmel orası yeterlilik açısından.ikincisi olursa epidural yaptırmayı düşünüyorummm:dance::dance::dance:

cvbın için tesekkür ederim canım bu aralar aklımda hep bu sorular var ben epidural normal düşünüyorum inşallah benimki de seninki gibi sorunsuz gecer

Back
X