• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

b good erken gebelik testi kullanan varmi daha once

seyma6467

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2025
5
0
1
27
1000011291.webp
1000011289.webp
arkadaslar adetim gecikmedi yani tam olarak sekiz gun var korunmasiz iliskinin uzerinden 9 gun gecmisti 3 gundur gogus agrisi var 5 gun once kasiklarimda bir agri oldu ve ondan sonra basladi gogus hassasiyeti bu gun erken gebelik testi yaptim b good isimli markayla ilk 5 dk silik oldu sonra baska marka nimo diye bir test aldim geldim onu yaptim onda negatif cikti yani anlayamadim suan hamilemiyim degilmiyim birde b good olan 10ml kadar olcuyormus nimo olan 25 ml bununla bir alakasi varmidir yada bu test bozuk mu kullanan var mi aranizda

Eki Görüntüle 3677195 Eki Görüntüle 3677196 arkadaslar adetim gecikmedi yani tam olarak sekiz gun var korunmasiz iliskinin uzerinden 9 gun gecmisti 3 gundur gogus agrisi var 5 gun once kasiklarimda bir agri oldu ve ondan sonra basladi gogus hassasiyeti bu gun erken gebelik testi yaptim b good isimli markayla ilk 5 dk silik oldu sonra baska marka nimo diye bir test aldim geldim onu yaptim onda negatif cikti yani anlayamadim suan hamilemiyim degilmiyim birde b good olan 10ml kadar olcuyormus nimo olan 25 ml bununla bir alakasi varmidir yada bu test bozuk mu kullanan var mi aranizda
canim b good kaset testini kullandim ben bundan daha net bir cizgi çıkardı 4 gunde gecikmem vardi gorselini de bırakıyorum buraya ama ertesi gün regl oldum, henuz regline var en erken bat gununu bekle ve baska markayla dene

Eklentiler

• 20251110_160917.webp
    20251110_160917.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 5
Back