- 3 Ağustos 2016
- 24
- 12
- 88
- Konu Sahibi mihrimah42
-
Yok canim 2. 3.yasinda bi kizim varİlk gebelik mi cnm
Arkadaslar b hcg adetime 6 gun kala 1.20 cikti kanda.Antibiyontik lullanmam gerekiyordu erken test yaptirdim Deger yulselirmi sizce bugun de adetim 2 gun oldu gecti...
Yok canim kanda negatif cikinca idrar icin esim bekliyelim bi kac gun daha dedi.Adetim gecikince umutlandim.GErçi ilk gebeligimde adetime 1 hafta varken idrar da ogrenmistim
Canım arkadaş kan testini adete 6 gün kala yapmış şimdide 2 gün geçmiş adeti bence var olabilirmoral bozmak istemem ama ben hala kanda çıkardı diye düşünüyorum canım ya sanki adet olursun 1-2 güne gibi geliyor
ama umarım ben yanılırım :)
Canım arkadaş kan testini adete 6 gün kala yapmış şimdide 2 gün geçmiş adeti bence var olabilir
Allah herkesin gönlüne göre versin kusura bakma konuya atladim hemen. Benimde adete 5 gün kala çıkmıştı kanda hemde 160 değerle ama sanırım yumurtlama ile alakali Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahbenim doktorum 6 gün kala değil 10 gün kala kanda baktırdığımda olsa çıkardı diyen bir doktor
ben de ondan etkilenmiş olabilirim:)
dediğim gibi inşalah ben yanılıyorumdur ve hamiledir :)
Allah herkesin gönlüne göre versin kusura bakma konuya atladim hemen. Benimde adete 5 gün kala çıkmıştı kanda hemde 160 değerle ama sanırım yumurtlama ile alakali Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin. Rabbim en kısa zamanda göbüşünüzü doldursun inşallaho nasıl söz canım aşk olsun :)
sen hamilesin bize dua et yeter başka bir şey istemeyiz :)
Hayırlısı herseyin .[/QUO amin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?