b hcg 1.20

mihrimah42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
24
12
88
Arkadaslar b hcg adetime 6 gun kala 1.20 cikti kanda.Antibiyontik lullanmam gerekiyordu erken test yaptirdim Deger yulselirmi sizce bugun de adetim 2 gun oldu gecti...

Yarin ac karnina idrar da bakicam artik bi sure daha gelmezse yine kan veririm.Off beklemek neden bukadar zor

Arkadaslar b hcg adetime 6 gun kala 1.20 cikti kanda.Antibiyontik lullanmam gerekiyordu erken test yaptirdim Deger yulselirmi sizce bugun de adetim 2 gun oldu gecti...

hamilelik olsa daha yüksek çıkardı 1.20 negatif hamilelik yok normal gebelik testi yaptınız mı ilk idrar ile olmazsa sabah onu yapın bi

Yok canim kanda negatif cikinca idrar icin esim bekliyelim bi kac gun daha dedi.Adetim gecikince umutlandim.GErçi ilk gebeligimde adetime 1 hafta varken idrar da ogrenmistim

Yok canim kanda negatif cikinca idrar icin esim bekliyelim bi kac gun daha dedi.Adetim gecikince umutlandim.GErçi ilk gebeligimde adetime 1 hafta varken idrar da ogrenmistim

moral bozmak istemem ama ben hala kanda çıkardı diye düşünüyorum canım ya sanki adet olursun 1-2 güne gibi geliyor

ama umarım ben yanılırım :)

Hayirlisi olsun insallah rabbin once hic olmayanlara versin bizim acelemiz yok.Ilk bebeigimi vajinusmusla mucadele ederken olmustu.Bu planli olunca bizim icin ilk gibi bisey olucak o yuzden heycan yaptik biraz

moral bozmak istemem ama ben hala kanda çıkardı diye düşünüyorum canım ya sanki adet olursun 1-2 güne gibi geliyor

ama umarım ben yanılırım :)
Canım arkadaş kan testini adete 6 gün kala yapmış şimdide 2 gün geçmiş adeti bence var olabilir

Canım arkadaş kan testini adete 6 gün kala yapmış şimdide 2 gün geçmiş adeti bence var olabilir

benim doktorum 6 gün kala değil 10 gün kala kanda baktırdığımda olsa çıkardı diyen bir doktor

ben de ondan etkilenmiş olabilirim:)

dediğim gibi inşalah ben yanılıyorumdur ve hamiledir :)

benim doktorum 6 gün kala değil 10 gün kala kanda baktırdığımda olsa çıkardı diyen bir doktor

ben de ondan etkilenmiş olabilirim:)

dediğim gibi inşalah ben yanılıyorumdur ve hamiledir :)
Allah herkesin gönlüne göre versin kusura bakma konuya atladim hemen. Benimde adete 5 gün kala çıkmıştı kanda hemde 160 değerle ama sanırım yumurtlama ile alakali Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah ;)

Allah herkesin gönlüne göre versin kusura bakma konuya atladim hemen. Benimde adete 5 gün kala çıkmıştı kanda hemde 160 değerle ama sanırım yumurtlama ile alakali Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah :KK66:

o nasıl söz canım aşk olsun :)

sen hamilesin bize dua et yeter başka bir şey istemeyiz :)

Back
X