- 3 Ağustos 2016
- 24
- 12
- 88
- Konu Sahibi mihrimah42
Arkadaslar b hcg adetime 6 gun kala 1.20 cikti kanda.Antibiyontik lullanmam gerekiyordu erken test yaptirdim Deger yulselirmi sizce bugun de adetim 2 gun oldu gecti...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim 2. 3.yasinda bi kizim varİlk gebelik mi cnm
Arkadaslar b hcg adetime 6 gun kala 1.20 cikti kanda.Antibiyontik lullanmam gerekiyordu erken test yaptirdim Deger yulselirmi sizce bugun de adetim 2 gun oldu gecti...
Yok canim kanda negatif cikinca idrar icin esim bekliyelim bi kac gun daha dedi.Adetim gecikince umutlandim.GErçi ilk gebeligimde adetime 1 hafta varken idrar da ogrenmistim
Canım arkadaş kan testini adete 6 gün kala yapmış şimdide 2 gün geçmiş adeti bence var olabilirmoral bozmak istemem ama ben hala kanda çıkardı diye düşünüyorum canım ya sanki adet olursun 1-2 güne gibi geliyor
ama umarım ben yanılırım :)
Canım arkadaş kan testini adete 6 gün kala yapmış şimdide 2 gün geçmiş adeti bence var olabilir
Allah herkesin gönlüne göre versin kusura bakma konuya atladim hemen. Benimde adete 5 gün kala çıkmıştı kanda hemde 160 değerle ama sanırım yumurtlama ile alakali Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahbenim doktorum 6 gün kala değil 10 gün kala kanda baktırdığımda olsa çıkardı diyen bir doktor
ben de ondan etkilenmiş olabilirim:)
dediğim gibi inşalah ben yanılıyorumdur ve hamiledir :)
Allah herkesin gönlüne göre versin kusura bakma konuya atladim hemen. Benimde adete 5 gün kala çıkmıştı kanda hemde 160 değerle ama sanırım yumurtlama ile alakali Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah![]()
Allah herkesin gönlüne göre versin. Rabbim en kısa zamanda göbüşünüzü doldursun inşallaho nasıl söz canım aşk olsun :)
sen hamilesin bize dua et yeter başka bir şey istemeyiz :)
Hayırlısı herseyin .[/QUO amin :))