Arkadaşlar merhaba
Adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim15 nisanda kan testi yaptı değerim 161.96 çıktı çok yeni hamilesin dedi 28 Nisanda gel kalp sesini dinleyelim dedi. Ama bende hiçbir belirti yok. Acaba hamilemiyim??
Bu değere göre hamilesin tebrik ederim :CüvCüv:a.s.
Benimde ilk baktırdığımda 14.9 çıkmıştı sonra giderek yükseldi ultrasondada keseyi görünce tamamen netleşti hamileliliğim :CüvCüv:
merhabalar..
benim de 3 gün gecikti adetim hcg 224 çıktı...doktor ultrasonda bişey göremedi...ama hamilesin de dedi yarım yamalak...tam sevinemedim ben de....
ama böyle yazıları okuyunca içim rahatlıyo...:)))
dmekki hamileymişim diyorum...hala inanamıyorum...ama bir yandan da herkese söylemek istiyorum...
Bana doktor ultrasonla bile bakmadı aynen yarım yamalak konuştu ama ben çok sevindim ağlamaktan helak oldum valla :))
Pazartesi tekrar gidecem başka bi doktora bakalım ne durumdaymışızz...
Kese 5. haftada önce görünmeyeceği için gitmnizin bir anlamı yok,sizin için çok sevinirici olan haber doktorlara çok normal geliyor sakin konuşmalarının sebebi bu :)
Ayrıca gebeliğiniz kesin belirtiler 6-7 .haftadan sonra çıkar.
Arkadaşlar merhaba
Adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim15 nisanda kan testi yaptı değerim 161.96 çıktı çok yeni hamilesin dedi 28 Nisanda gel kalp sesini dinleyelim dedi. Ama bende hiçbir belirti yok. Acaba hamilemiyim??
Arkadaşlar bugün tekrar doktora gittim bhcg değerim 10601 çıktı doktor çook ii dedi. Doktorda çok ii birisiydi bu doktorla devam etmeyi düşünüyorum bu hafta içindede kalp seslerini duyucaz Allahım nasip ederse bebişimin :))))