B-HCG değeri düşük olup hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarrr varmıı????

sanırım gerek kalmadı adet oldum ve bu ay da hayal kırıklığı ile sonuçlandı..:59:Allah tüm bebek isteyipte böyle her ay eli boş kalanların yardımcısı olsun.sabretmek ve beklemek çok çok zor .

Kusura bakma ilk yanitima . :43:
Yazdigini simdi gordum.Allah yardimcin olsun canim , sabirli ve moralli olman lazim,moralini sakin bozma lütfen.
Mutlaka bebisini kucagina alacagin zamani hep beraber gorucez :54:

Çatlama iğnesini vurulduktan tam 11 gün sonra gecesi inanılmaz kasık bel ağrısı sağ göğsümde sızlama acı gece sabaha karşı tuvalete gitme isteği ile uyanma o gece ateş gibi yanmam üzerine ben ümitlenip kesin gece rahme yerleştii ve ben hissettim diyerek sabahına koşa koşa kan tahlili yaptırdım veeeeeÇatlama iğnesinden 11 gün sonra beta hcg değerim 0.5 çıktı :((( son muhtemel ilişki üzerinden 9. Günde yaptırdım tahlilimi acebaa acelemiii ettimm kiii :((( beklediğim adetime daha iki gün var aceba yarın yine yaptıraam mı diorum :((( ayrıca klomenle 2. Ayımdayım

Kusura bakma ilk yanitima . :43:
Yazdigini simdi gordum.Allah yardimcin olsun canim , sabirli ve moralli olman lazim,moralini sakin bozma lütfen.
Mutlaka bebisini kucagina alacagin zamani hep beraber gorucez :54:

tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına çok mutlu oluyorum boyle bebiş isteyenlerin hamile kaldığını görünce :46::nazar::nazar:
bugün doktora gittim bende vajinal muayene ve vajinal ultrason da bir problem çıkmadı kan verdim hormonlarıma bakılıcak eşime sperm testi yapılacak 8 martta USG çekilicek ve 17 martta da PGN yapılacakmış hiç bir problem gorulmezse de en çok korktuğum HSG çekilicek :43:
bu arada PGN nedir biliyo musun canım ya da bilen var mı nasıl yapıldığını bulamadım ben nette ve hiç bir fikrim yok bu konuda

Merhaba benimde beta hcg tahlilim 7.77 çıktı Sizce pozitif mi negatif midir yarın tekrar test vericem inş yükselir

Oğlumu öğrendiğimiz gün beta 25 gibi düşük bir rakamdi şimdi 2 yaşında:)

Back
X