Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün 11. günüm ve değerim 9.87 çıktı aslında çok düşük ama fikri olan varmı yükselirmiki acaba doktor 2 gün sonra tekrarla dedi
kızlar bugün 11. günüm ve değerim 9.87 çıktı aslında çok düşük ama fikri olan varmı yükselirmiki acaba doktor 2 gün sonra tekrarla dedi
bende bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum ama bakalım hayırlısı rabbim bir gün bizim ve sevenlerimizin bizler için ettiği duaları kabul edecektir bunu düşünerek fazla üzülmemeye çalışıyorum.Canım seni üzmek istemem ama benim 12. gün değerim 17 çıkmıştı, artışlarda güzel oldu ama malesef transferden 4 hafta sonra kanamalarım başladı, gelişim geriliğinden bebeğimi aldılar daha yeni cuma günü ama umarım sen benim gibi olmazsın ve bebeğin seninle kalır...
2 tane 3. gün 8 hücreli embriyo koymuşlardı 4. denemem bu ilk defa 5 üzeri bir değer gördük ve çok şaşırdıkevet 11.gün için düşük bir değer tabii bunu değerlendirirken kaçıncı gün embriyosu transferi oldun o da önemli..
gebelik var şu an ve çok düşük değerlerle gebe kalıp doğuranlar oldu sakın umudunu kaybetme düzenli artışı önemli...
Benim 12.gun degerim 181 di.
benimde dun 14. gunumdu degerim 31.5 cikti
simdi persembe gununu bekliyorum
insALLAH hersey yoluna girer
hamileliklerimiz saglikla ilerler
Benim 14 gun 170 çıktı benim 2 gun oncesi 96 sizce normalmi