B-HCG değeri

oznur65

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
2.196
1.954
133
kızlar bugün 11. günüm ve değerim 9.87 çıktı aslında çok düşük ama fikri olan varmı yükselirmiki acaba doktor 2 gün sonra tekrarla dedi

kızlar bugün 11. günüm ve değerim 9.87 çıktı aslında çok düşük ama fikri olan varmı yükselirmiki acaba doktor 2 gün sonra tekrarla dedi

evet 11.gün için düşük bir değer tabii bunu değerlendirirken kaçıncı gün embriyosu transferi oldun o da önemli..
gebelik var şu an ve çok düşük değerlerle gebe kalıp doğuranlar oldu sakın umudunu kaybetme düzenli artışı önemli...

Canım seni üzmek istemem ama benim 12. gün değerim 17 çıkmıştı, artışlarda güzel oldu ama malesef transferden 4 hafta sonra kanamalarım başladı, gelişim geriliğinden bebeğimi aldılar daha yeni cuma günü ama umarım sen benim gibi olmazsın ve bebeğin seninle kalır...

Canım seni üzmek istemem ama benim 12. gün değerim 17 çıkmıştı, artışlarda güzel oldu ama malesef transferden 4 hafta sonra kanamalarım başladı, gelişim geriliğinden bebeğimi aldılar daha yeni cuma günü ama umarım sen benim gibi olmazsın ve bebeğin seninle kalır...
bende bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum ama bakalım hayırlısı rabbim bir gün bizim ve sevenlerimizin bizler için ettiği duaları kabul edecektir bunu düşünerek fazla üzülmemeye çalışıyorum.
evet 11.gün için düşük bir değer tabii bunu değerlendirirken kaçıncı gün embriyosu transferi oldun o da önemli..
gebelik var şu an ve çok düşük değerlerle gebe kalıp doğuranlar oldu sakın umudunu kaybetme düzenli artışı önemli...
2 tane 3. gün 8 hücreli embriyo koymuşlardı 4. denemem bu ilk defa 5 üzeri bir değer gördük ve çok şaşırdık
Benim 12.gun degerim 181 di.

seni kasım ayı formundan takip ediyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benimde dun 14. gunumdu degerim 31.5 cikti
simdi persembe gununu bekliyorum
insALLAH hersey yoluna girer
hamileliklerimiz saglikla ilerler

yok canim 14. gun baktirdim
dr oyle istedi ikinci testimide 2 gun degil 3 gun sonra yaptiriyorum
2. gun embriyosuydu benimkilerde

Son düzenleme:

benim 10 gün 14,5 çıktı 12 gün 46 yükseldi ve 16 gün 600 a cıktı yükseliş olabiliyor canım cok dusunme ben ilk öğrendiğimde saatlerce aglamıştım ama yükseldi sonucumm...
6 hafta bitiminde kaybettim ama ben

Back
X