b hcg yükselişi normal mi düşük mü arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

mutsuzamaumutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
249
44
68
Diğer
iyi geceler arkadaşlar 8 haziranda bhcg 603 cıktı 2 gün sonra yinelediğimde 1550 cıktı ancak bugün yani 17 haziranda 7350 cıktı bu artış normal mi 2 günde bir 2ye katlaması gerekmiyor mu bu durumda 12000 civarında olmalı diye düşünüyorum. bu konuda fikri olan var mı ???

normal cnm son adet tarihinin ilk gunu ne zamandi cnm.bende sata gore bes haftalik hamileyim beta hcg 627 benim neden dusuk geç dollenme de degil

iyi geceler arkadaşlar 8 haziranda bhcg 603 cıktı 2 gün sonra yinelediğimde 1550 cıktı ancak bugün yani 17 haziranda 7350 cıktı bu artış normal mi 2 günde bir 2ye katlaması gerekmiyor mu bu durumda 12000 civarında olmalı diye düşünüyorum. bu konuda fikri olan var mı ???
Benim son adet tarihim 22 nisan.döllenme 26 nisanda olmus 29 mayista doktora gittiğimde beta hcg 6774 cikmisti.yani yaklasik 4 ile 5 hafta arasiydim ozaman.seninde okadar dusuk degil bence. Bize haber vermeyi unutma...

Kizlar meraba. Son adet tarihim 22 mayisti. Cumartesi gunu kasik batmasi sebebiyle acile gittim beta hcg 7,42 cikti supheli dedi dun tekrarlandi 12,12 cikti adetim 3 gun gecikti. Doktor dis gebelikten suphelendi.. sizce nedir durum?? 1 yildir bebis istiyoruz hayal kirikligimi olmasindan cok korkuyorum... :5::43:

Benim son adet tarihim 22 nisan.döllenme 26 nisanda olmus 29 mayista doktora gittiğimde beta hcg 6774 cikmisti.yani yaklasik 4 ile 5 hafta arasiydim ozaman.seninde okadar dusuk degil bence. Bize haber vermeyi unutma...

doktor keseyi gördü inşallah 2 hafta sonra da pıt pıt atan kalbini duyucaz :) allahım kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkesi yavrusuyla kavuştursun inşallah.

doktor keseyi gördü inşallah 2 hafta sonra da pıt pıt atan kalbini duyucaz :) allahım kimseyi evladıyla sınamasın isteyen herkesi yavrusuyla kavuştursun inşallah.
Ay o keseyi gordukten sonra bebegin kesede olmasini gormek ayri bi olum.ben once keseyi gordum 2 hafta sonra gittigimde bebebegi bi hafta sonrada kalp icin gittim ama o bebegi gormeden gecen zaman cok kotu zaman geçmek bilmiyo.birde erken olunca doktor yalanci gebelik olabilir demişti bekle bekleyebilirsen :-)
Allahim herkese bu duyguyu yasatsin o insallah.kimsenin kucağıni bos birakmasin...

Ay o keseyi gordukten sonra bebegin kesede olmasini gormek ayri bi olum.ben once keseyi gordum 2 hafta sonra gittigimde bebebegi bi hafta sonrada kalp icin gittim ama o bebegi gormeden gecen zaman cok kotu zaman geçmek bilmiyo.birde erken olunca doktor yalanci gebelik olabilir demişti bekle bekleyebilirsen :-)
Allahim herkese bu duyguyu yasatsin o insallah.kimsenin kucağıni bos birakmasin...

amin canım. benim içinde çok zor olacak zaman geçmek bilmeyecek ama care yok :)

hepinizin degerleri ve yukselisi gayet guzel arkadaslar bosuna moralinizi bozmayin.2ye katlamasi sart degil %66artista yeterlo artis goruluyor.benim degerlerime bile 280-313-482-502-855 ilk doktor normal bir bebek degil dedi son degerimden sonra saglikli gebelik hissi veriyor bana dedi.ve kesemde var.simdi bekliyorum bir sonraki degrri sizde icinizi ferah tutun. ben degerlerimden oturu iki her ihtimale hazirlikliyim.ya dusuk/ya saglikli bir bebis

Back
X