B-hcg

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Merhaba konumu okuyanlar bilir idrar testim silik çıkmıştı,bugün beklenen adet tarihimdi kan testi yaptırdım b-hcg 108 çıktı,tahlili doktora gitmeden yaptırdığım için yorumunu bilmiyorum,adet gününe göre normal mi?kaçıncı haftada olabilirim ? Çoook teşekkürler herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallah :)

1 veya 2 haftaliksin cnm
Merhaba konumu okuyanlar bilir idrar testim silik çıkmıştı,bugün beklenen adet tarihimdi kan testi yaptırdım b-hcg 108 çıktı,tahlili doktora gitmeden yaptırdığım için yorumunu bilmiyorum,adet gününe göre normal mi?kaçıncı haftada olabilirim ? Çoook teşekkürler herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallah :)

Bunu

Eklentiler

• IMG_20151105_101553.webp
    IMG_20151105_101553.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 198
O zaman değerim son adetten sonra ki 28. Güne göre normal değil mi,bu arada hayırlı olsun bebişiniz :)
normal canım normal ya tutunma kiminde 9 günde gerçekleşio kiminde 12 günde tutunmadan sonra hcg üretilio e erken tutunan adet tarihinde 500 çıkıo mesela bizimkisi gibi tununanda böyle oluo dr değerin önemli olmadığını 2 gün sonra tekrarladığında en az 2 kat artması gerektiğini söyledi ama hamilelik haftası için hep son adet olduğun güne bakıyorlar canım :) tebrikler 4 haftalık hamilesin :)

normal canım normal ya tutunma kiminde 9 günde gerçekleşio kiminde 12 günde tutunmadan sonra hcg üretilio e erken tutunan adet tarihinde 500 çıkıo mesela bizimkisi gibi tununanda böyle oluo dr değerin önemli olmadığını 2 gün sonra tekrarladığında en az 2 kat artması gerektiğini söyledi ama hamilelik haftası için hep son adet olduğun güne bakıyorlar canım :) tebrikler 4 haftalık hamilesin :)
Sat dan bakarsak bn 5+4 deyim :)

artışın aşırı derecede iyi canım:nazar::nazar::nazar:
ay valla bende bilemedim :) gerçi drlar keseye göre soluyorlar ilerde herhalde o kabul görür :KK70::anneadayı::KK200::nazar:

benimde adetime 3 gün varken 189 fln çıkmıştı 3 gün sonra 800 şuan nedir bilmiyorum. p.tesi tekrar beta ve ulturason ile bakılcak :( ama kasık ağrım var ya ara ara

benimde adetime 3 gün varken 189 fln çıkmıştı 3 gün sonra 800 şuan nedir bilmiyorum. p.tesi tekrar beta ve ulturason ile bakılcak :KK43: ama kasık ağrım var ya ara ara
canım dr adet ağrısına benzer ara ara gelip giden ağrılar normal dedi. şu an adet günündemisin?

benimde adetime 3 gün varken 189 fln çıkmıştı 3 gün sonra 800 şuan nedir bilmiyorum. p.tesi tekrar beta ve ulturason ile bakılcak :KK43: ama kasık ağrım var ya ara ara
birde şöyle anlatayım sana 2 günde 2 kat artıyorsa normalmiş canım örneğin:
1 kasım: 189
3 kasım:378
5 kasım:756
ama mesela 6 kasım falan kan verdiysen 800ü dr normal kabul eder birde kan verdiğin saat bile çok etkiliyo

birde şöyle anlatayım sana 2 günde 2 kat artıyorsa normalmiş canım örneğin:
1 kasım: 189
3 kasım:378
5 kasım:756
ama mesela 6 kasım falan kan verdiysen 800ü dr normal kabul eder birde kan verdiğin saat bile çok etkiliyo

şuan hastaneddeyım beta verdim. çünkü silinirken açık kahve sümük tarzı birsey geldi akıntı üşütmüşüm gibi :( çok korkuyorum life. bu ARADA benimde 3gün ara ile baya artmıştı. bu 3.tahlilim ıns ıyı cıkar

Benim 201,91 cıktı doktor 2 yada 3 haftalık büyük ihtimal dedi persembe yine gidicem hayırlısı :)

Kızlar adetim 6 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yaptım 3.36 çıktı goguslerime dokununca acıyor ve sırtım ve belimde çok ağrıyor lütfen yardımcı olurmusunuz hamilemiyim acaba

Back
X