Merhaba konumu okuyanlar bilir idrar testim silik çıkmıştı,bugün beklenen adet tarihimdi kan testi yaptırdım b-hcg 108 çıktı,tahlili doktora gitmeden yaptırdığım için yorumunu bilmiyorum,adet gününe göre normal mi?kaçıncı haftada olabilirim ? Çoook teşekkürler herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallah :)
Anladım,doktorunuz ne vermişti,teşekkür ederimDoktor bna bunu vermişti bak
O zaman değerim son adetten sonra ki 28. Güne göre normal değil mi,bu arada hayırlı olsun bebişiniz :)canım tam 4 haftalıksın beni 4+2 de 157 çıkmıştı
dr son adet tarihine göre hesaplıyorlar
normal canım normal ya tutunma kiminde 9 günde gerçekleşio kiminde 12 günde tutunmadan sonra hcg üretilio e erken tutunan adet tarihinde 500 çıkıo mesela bizimkisi gibi tununanda böyle oluo dr değerin önemli olmadığını 2 gün sonra tekrarladığında en az 2 kat artması gerektiğini söyledi ama hamilelik haftası için hep son adet olduğun güne bakıyorlar canım :) tebrikler 4 haftalık hamilesin :)O zaman değerim son adetten sonra ki 28. Güne göre normal değil mi,bu arada hayırlı olsun bebişiniz :)
Sat dan bakarsak bn 5+4 deyim :)normal canım normal ya tutunma kiminde 9 günde gerçekleşio kiminde 12 günde tutunmadan sonra hcg üretilio e erken tutunan adet tarihinde 500 çıkıo mesela bizimkisi gibi tununanda böyle oluo dr değerin önemli olmadığını 2 gün sonra tekrarladığında en az 2 kat artması gerektiğini söyledi ama hamilelik haftası için hep son adet olduğun güne bakıyorlar canım :) tebrikler 4 haftalık hamilesin :)
artışın aşırı derecede iyi canımVe dün beta hcg 900 küsür cikmisti
artışın aşırı derecede iyi canım
ay valla bende bilemedim :) gerçi drlar keseye göre soluyorlar ilerde herhalde o kabul görür
canım dr adet ağrısına benzer ara ara gelip giden ağrılar normal dedi. şu an adet günündemisin?benimde adetime 3 gün varken 189 fln çıkmıştı 3 gün sonra 800 şuan nedir bilmiyorum. p.tesi tekrar beta ve ulturason ile bakılcakama kasık ağrım var ya ara ara
birde şöyle anlatayım sana 2 günde 2 kat artıyorsa normalmiş canım örneğin:benimde adetime 3 gün varken 189 fln çıkmıştı 3 gün sonra 800 şuan nedir bilmiyorum. p.tesi tekrar beta ve ulturason ile bakılcakama kasık ağrım var ya ara ara
birde şöyle anlatayım sana 2 günde 2 kat artıyorsa normalmiş canım örneğin:
1 kasım: 189
3 kasım:378
5 kasım:756
ama mesela 6 kasım falan kan verdiysen 800ü dr normal kabul eder birde kan verdiğin saat bile çok etkiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?