Baba evinden son ktnz gn....

Başka bir konuda da belirttiğim gibi eşimin ailesi 4 senelik flörtümüz boyunca beni hiç istemedi. Baktılar benim adam inatçı yola geldiler. 28 ekim de nişanlandık. 24/02/2001 de de evlendik.

Kına gecemde ağlamadım. Ohh işte benim sonunda kocişim diye seviniyorum. Sen misin ağlamayan kına sonrası bi kavga. Ben hastanelik. Annem hastanelik. Sinir krizi geçirmişiz. (günlerden perşembe)

Annem çok üzgün ve kızgın olduğu için ertesi günkü hoca nikahıma gelmek istemedi. Daha fazla gerginlik olmasın diye. Dedem- babaannem- k.valide-k.peder ile bizim yeni evimizde kıyıldı nikahımız. Annemle babam yoktu yanımda yani. (günlerden cuma)

Ve günlerden cumartesi.Nikah sabahı... Eşimin tarafından kimseyi istemedim kuaföre. Ben annemle gidicem dedim. (böylece olası bir gerginliği daha bertaraf etmiş oldum. ya da ben öyle zannettim) Gelinliğim kirlenmesin diye kuaförde giymedim. Eve geldim. Ev ana-baba günü ... Anne ve baba tarafımdan ilk evlenen benim herkes bizim evde... Ben o ana kadar duygusuzum (perşembe yenilen ilaçların sanırım etkisi devam ediyor). Dedeciğim bağladı kurdelemi (erkek kardeşim dayanamam dedi). Dedem bağlıyor ben pazarlık yapıyorum "unutmayın arabaya çıkınca hatırlatın çıkarıcam kurdeleyi heeee" diye kuzenlerle. Gene yok bişeyim... Birileri ağzıma bişeyler sokmaya çalışıyor kan şekerim düşmesin diye. Veeeee korna sesleri duyulmaya başlandı. O an sanki durdu herşey. Eşim büyük eltim ve kayınbiraderim çıktılar yukarıya. Bizde yoktur öyle saklanma vs gibi adetler. Kardeşim dedi ki "ablam sana emanet enişte vallahi külahları değişiriz" ben hala laylaylomum. 40 defa evlenmedim ne bileyim kapıya yürüdüm. Zannediyorum aşağıya inicez. Annem dedi ki öpmicekmisiniz elimizi??? İşte o an kız tarafı salya sümük, damat bir köşede şaşkın bakıyor. Babam ağlar, annem ağlar dedeciğim (albay emeklisiydi çok serttir hiç görmedim onu öyla duygusal) bizimkilere kızar "haydi çocuklar haydi geş kalıyoruz" diye meğer kendi ağladığı gözükmesin diyeymiş mendilinden yakaladım :5: sonra alkışlar nazar boncukları eşliğinde çıktık apartmandan. heheyyy kim takar erkek anasını almışım oğlanı arabaya bindim ohhh beee nidalarıyla. nikah sonrası gene çıktı fazlasıyla ama olsun. 10 sene oldu hala benim bitanemdir. iyi ki vardır

normalde sahneye alışkın olmama rağmen heyecandan bayılacaktım..
bu sahne başka sahneymiş...
öyle ki evden çıkarken duvağımı örtmeyi unuttum..
aşağı inince örtmüştüm bir Allah'ın kulu da duıvağını ört demedi..
çok güzeldi herşey..hamd olsun.
ve nikah salonunda babamla göz göze gelmem o kadar kişiden bir onu gördüm..
salondan çıkışta da hepsini öpmem güle oynaya arabaya binmem..
hepsi güzeldi...
Allah herkesin yuvasını daim etsin huzurlu etsin..
tüm bekarlara güzel yuvalar nasip etsin..

eylulde dugunum var
bayadr aglamalara basladım bıle ben:43:
tutamıyorum kendımı,nasıl gıdıcem bu evden dıe kara kara dusunuyorum
sevdıgıme kavusuyorum
ama bu cok baska bıse
yazdıklarınızı okudum salya sumuk oldum:43:
neden bu kadar aglak bırıyım ben:59:
ıns kavgasız gurultusuz mutluluk goz yasları olsun sadece

Benim düğünümde 3 sene evvel oldu
Hep içimde kırgınlık hayata küstlük vardı..
Evden hep kaçmak istedim bağzı propblemleden dolayı eşim çıktı o dönem karşıma
İstemesemde bana değer veriyordu ve kabul ettim evlenmeyi....
2 ay içinde evlendim 2 ayda birsürü problem ailemle
Gelinlik bakmaya eşimle yanlız gittim diye abimden tokat yedim...
Eşimin yanında
Sonra kına günü abimin kahvesinde olucaktı bize ait yeni bayattığı için izin vermedi
Yandaki eski bakımsız bir dükkanda yaptık ben müzik sistemini kurdum gecede sabahladım temizlemek için bir arkadaşımla
Neyse hiç ağlamadım öfke doluydum..
Düğün günü kuaföre bıraktı eşim İğrenç yaptı makyajımı ve tesettürümü kuaför eşim aldı eve geldik beni bıraktı gitti kendi ailesini almaya
Ben odaya girdim hala napabileceğimi düşündüm çıkar yol aradım kapıyıda kilitledim
Sonra erkek tarafı geldi ben çıktım abim geldi kuşağımı bağladı Arkamı döndüm babamın gözleri yaşlı ablam ağlıyor teyzem annem
Gözlerim doldu tam ağlamaya başlamışken durdurdum kendimi güçlü olmalıydım...
Evden çıktım nikah salonuna gittik eşimin arkadaşları yolda sıkıştırdılar ve geç kaldık nikaha
Nikah şahitleri çagrıldı ve bir şok daha nikah sahidim nüfus kagıdını getirmemiş
Erkek tarafından oldu 2 side neyse bitti nikah
Eşim kimseyle görüştürmeden yola koyuldu ablam arabanın önüne geçip bagırdı çagırdı nereye götürüyorsun kaçırıyomuş gibii filan tartışma..
Daha sonra arbaya bindik tekrar görüşüp herkesle yemeğe gidicektik göya Annem önce eve gidip nikah yapılsın dedi imam nikahı 2 abim yengemler Ablamlar eniştem yeni evimize geçtik Biz nişanlıyken eşimin dayı oğlu gelmişti köyden eşiyle imam o yapıyım ben nikahınızı neolur tekrarlarsınız dedi kırılmasın diye okeyledim restourantta saçma sapan bir nikah yaptı Kimsenin haberi yok sanıyodumki
Eşimin eniştesi biliyomuş bizimkilere onların nikahı var tekrar nikah olmaz dedi
Kıçına baka baka bizimkiler döndü uyuz yengem ordada yapıcagını yaptı..
Sonra eşimin ailesi eve giren gelin çıkmaz dedi Oturdum aşşağıyo eşim yok içimde fırtınalar kopuyor
Kadınlar dolanıyo yanımda bir anda tutamadım kendimi ve böğüre böğüre ağladım
Gelinliğimi çıkarttım eşimin babasınını annesini yolculadık otagara gidip eve döndük
Ve balkonda oturup sabaha kadar ağladım..Eşimde ağlamışım ben onu istememişim
Oan anlamış küsmüştü benimle Koltukta uyumuştu...
Benimki kadar iğrenç anıları olan yoktur sanırım..Bide köydeki düğün var onuda anlatırım oda beter..

Sonra 1 hafta sonra akçaabatta füğünüz var
2 gün sonra nikahtan yola koyulduk okul bahçesi ayarlanmış
Kuaföre gittik görümcemle eşim almaya geldi düğün iptal olmuş cenaze varmı
Kuran okundu Ama nasıl bir borazan sestir Allahım yok böyle bişey gelen kaçtı..
Takı törenine geçildi Bir adam almış eline mikrofonu gelin hanımın Annesi diye bagırıyo tekrar tekrar yok burda dedim gelmediler çağırma tamam
Dedi sonra Bamı onan etti ölsemmi öldürsemmi..
Neyse düğün bitti düğünse eger Bindik arabaya yemeğe gittik sonra kaynanama
1 hafta kaldık kaynanamda hniç dışarı çıkmadık
Sonra eşimin arkadaşı ısrarla çaya davet etti gittik bir tepeye götürdü bizi
Oturduk semaverle çay söyledik çay gelmeden eşimşn babası aradı gelin eve birileri gelmiş çayımızı içelim geliriz dedi eşim
2 Dak.. sonra yine aradı ben size gelin demedimmi(ses dışarı yansıyo yanındaki s..... de al s.......... git eve gelme dedii ben şok :53: Düğündede içip çamurların içine düşmütü üstü başı çamur olmuştu yine içimiş...Ben görümcemi aradım bavulları toparla kapıya koy benim bavulumu alıcam gelip
Aldım eşimi ailemi herkesi silip gidicektim eşim arabayla peşimden geldi ikna etti gitme seviyorum falan filan İstanbula geldik
Sonrada böyle Talihsiz ben hala :53:hayatla boğuşuyorum ..
Köydeki düğünde bende bir iz bıraktı kirli tuvaletlerden dolayı enfeksiyon kaptım
Ve tüpüm tıkandı bebeğim olmuyor hayatımda istediğim tek şey olan bebeğim..
Uzun oldu ama görünce yazıyım dedim bende içimde birikmiş hepsi Rahatladım :9:

Sonra 1 hafta sonra akçaabatta füğünüz var
2 gün sonra nikahtan yola koyulduk okul bahçesi ayarlanmış
Kuaföre gittik görümcemle eşim almaya geldi düğün iptal olmuş cenaze varmı
Kuran okundu Ama nasıl bir borazan sestir Allahım yok böyle bişey gelen kaçtı..
Takı törenine geçildi Bir adam almış eline mikrofonu gelin hanımın Annesi diye bagırıyo tekrar tekrar yok burda dedim gelmediler çağırma tamam
Dedi sonra Bamı onan etti ölsemmi öldürsemmi..
Neyse düğün bitti düğünse eger Bindik arabaya yemeğe gittik sonra kaynanama
1 hafta kaldık kaynanamda hniç dışarı çıkmadık
Sonra eşimin arkadaşı ısrarla çaya davet etti gittik bir tepeye götürdü bizi
Oturduk semaverle çay söyledik çay gelmeden eşimşn babası aradı gelin eve birileri gelmiş çayımızı içelim geliriz dedi eşim
2 Dak.. sonra yine aradı ben size gelin demedimmi(ses dışarı yansıyo yanındaki s..... de al s.......... git eve gelme dedii ben şok :53: Düğündede içip çamurların içine düşmütü üstü başı çamur olmuştu yine içimiş...Ben görümcemi aradım bavulları toparla kapıya koy benim bavulumu alıcam gelip
Aldım eşimi ailemi herkesi silip gidicektim eşim arabayla peşimden geldi ikna etti gitme seviyorum falan filan İstanbula geldik
Sonrada böyle Talihsiz ben hala :53:hayatla boğuşuyorum ..
Köydeki düğünde bende bir iz bıraktı kirli tuvaletlerden dolayı enfeksiyon kaptım
Ve tüpüm tıkandı bebeğim olmuyor hayatımda istediğim tek şey olan bebeğim..
Uzun oldu ama görünce yazıyım dedim bende içimde birikmiş hepsi Rahatladım :9:

durumunuza çok üzüldüm =( Allah yardımcınız olsun...

peki şimdi nasılsınız? evliliğiniz nasıl, iyi mi?

Benim düğünümde 3 sene evvel oldu
Hep içimde kırgınlık hayata küstlük vardı..
Evden hep kaçmak istedim bağzı propblemleden dolayı eşim çıktı o dönem karşıma
İstemesemde bana değer veriyordu ve kabul ettim evlenmeyi....
2 ay içinde evlendim 2 ayda birsürü problem ailemle
Gelinlik bakmaya eşimle yanlız gittim diye abimden tokat yedim...
Eşimin yanında
Sonra kına günü abimin kahvesinde olucaktı bize ait yeni bayattığı için izin vermedi
Yandaki eski bakımsız bir dükkanda yaptık ben müzik sistemini kurdum gecede sabahladım temizlemek için bir arkadaşımla
Neyse hiç ağlamadım öfke doluydum..
Düğün günü kuaföre bıraktı eşim İğrenç yaptı makyajımı ve tesettürümü kuaför eşim aldı eve geldik beni bıraktı gitti kendi ailesini almaya
Ben odaya girdim hala napabileceğimi düşündüm çıkar yol aradım kapıyıda kilitledim
Sonra erkek tarafı geldi ben çıktım abim geldi kuşağımı bağladı Arkamı döndüm babamın gözleri yaşlı ablam ağlıyor teyzem annem
Gözlerim doldu tam ağlamaya başlamışken durdurdum kendimi güçlü olmalıydım...
Evden çıktım nikah salonuna gittik eşimin arkadaşları yolda sıkıştırdılar ve geç kaldık nikaha
Nikah şahitleri çagrıldı ve bir şok daha nikah sahidim nüfus kagıdını getirmemiş
Erkek tarafından oldu 2 side neyse bitti nikah
Eşim kimseyle görüştürmeden yola koyuldu ablam arabanın önüne geçip bagırdı çagırdı nereye götürüyorsun kaçırıyomuş gibii filan tartışma..
Daha sonra arbaya bindik tekrar görüşüp herkesle yemeğe gidicektik göya Annem önce eve gidip nikah yapılsın dedi imam nikahı 2 abim yengemler Ablamlar eniştem yeni evimize geçtik Biz nişanlıyken eşimin dayı oğlu gelmişti köyden eşiyle imam o yapıyım ben nikahınızı neolur tekrarlarsınız dedi kırılmasın diye okeyledim restourantta saçma sapan bir nikah yaptı Kimsenin haberi yok sanıyodumki
Eşimin eniştesi biliyomuş bizimkilere onların nikahı var tekrar nikah olmaz dedi
Kıçına baka baka bizimkiler döndü uyuz yengem ordada yapıcagını yaptı..
Sonra eşimin ailesi eve giren gelin çıkmaz dedi Oturdum aşşağıyo eşim yok içimde fırtınalar kopuyor
Kadınlar dolanıyo yanımda bir anda tutamadım kendimi ve böğüre böğüre ağladım
Gelinliğimi çıkarttım eşimin babasınını annesini yolculadık otagara gidip eve döndük
Ve balkonda oturup sabaha kadar ağladım..Eşimde ağlamışım ben onu istememişim
Oan anlamış küsmüştü benimle Koltukta uyumuştu...
Benimki kadar iğrenç anıları olan yoktur sanırım..Bide köydeki düğün var onuda anlatırım oda beter..

Nasıl üzüldüm anlatamam :( inşallah şimdi mutlusundur ve en kısa zamanda Rabbim göbüşünde sağlıklı mı sağlıklı bir aşk meyvası :emir_bebek: nasip eyler.. Bunları gülerek yad etmende ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gösteriyor

durumunuza çok üzüldüm =( Allah yardımcınız olsun...

peki şimdi nasılsınız? evliliğiniz nasıl, iyi mi?
Benim hayatım olumsuzluklarla dolu malesef ki..Üzülmüyorum artık duygularım yok oldu..Eh işte iyi sayılır çok güzel diyemem...
Nasıl üzüldüm anlatamam :( inşallah şimdi mutlusundur ve en kısa zamanda Rabbim göbüşünde sağlıklı mı sağlıklı bir aşk meyvası :emir_bebek: nasip eyler.. Bunları gülerek yad etmende ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gösteriyor
Teşekkür ederim canım.Evet gülüyorum ne yaptıysam olmadı hayatımda aksilkler fazlasıyla var bende gülüyorum artık En çok ta hala güçlüyüm ben Havasında olmam sanırım yordu beni...İnşallah en büyük dileğim bu Rabbim yüzüme bakar artık güzel saglıklı bir bebiş verir...:49::emir_bebek:

9 gün sonra çıkacağım baba evimden kimseyi ağlatmadan ve ağlamadan çıkmak istiyorum.
Biliyorum olmayacak ve herkes ağlayacak:58:

Back
X