baba evindeyim çok kötü durumdayim:((

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
Çok uzun yazmak için vaktim yok bağışlayın. Daha oncede çok konu actim ama bi onceki konumda herseyi yazmistim. Esimle baglarimiz iyice koptu çok ağır travmalar atlatiyorum birbirimizi çok severdim ama suan adını bile duyunca nefret ediyorum. Beni namus ile tehdit ediyor evlenmeden önceki yasanmisliklari geldiğinde babama anlatacakmis. Ailem biliyor dedim (sadece annem biliyordu) ama dün anneme söyletmek zorunda kaldim evlenmeden önce basima gelenleri babamda artık biliyor ve yuzume bakmiyor:(

Nikahimiz vardı ama düğün hemen olmamıştı ve ikinci darbeyse gerdekte kan gelmedi benden oncede biriyle olsun kaşar diyor çok zoruma gidiyor hastaneye gitcektim ama bırakmamıştı sonra kurana el bastim anca inanmıştı şimdide bana bunları söylüyor gelince gorceksin beni terkettin sende mutlu olmicaksin diyor ölümle tehdit ediyor muhtemelen yanına silah getirir. Neyapmaliyim kızlar???

Çocuğunuz var mı sizin ? Eski konuları bilmiyorum

pislik herif Allah yardımcınız olsun ama havlayan köpek ısırmaz derler korkmayın.

babanızda bir süre sonra yumuşar üzülmeyin lütfen iyiki boşanıyorsunuz o hayvandan Allah ıslah etsin.

Çok uzun yazmak için vaktim yok bağışlayın. Daha oncede çok konu actim ama bi onceki konumda herseyi yazmistim. Esimle baglarimiz iyice koptu çok ağır travmalar atlatiyorum birbirimizi çok severdim ama suan adını bile duyunca nefret ediyorum. Beni namus ile tehdit ediyor evlenmeden önceki yasanmisliklari geldiğinde babama anlatacakmis. Ailem biliyor dedim (sadece annem biliyordu) ama dün anneme söyletmek zorunda kaldim evlenmeden önce basima gelenleri babamda artık biliyor ve yuzume bakmiyor:KK43:

Nikahimiz vardı ama düğün hemen olmamıştı ve ikinci darbeyse gerdekte kan gelmedi benden oncede biriyle olsun kaşar diyor çok zoruma gidiyor hastaneye gitcektim ama bırakmamıştı sonra kurana el bastim anca inanmıştı şimdide bana bunları söylüyor gelince gorceksin beni terkettin sende mutlu olmicaksin diyor ölümle tehdit ediyor muhtemelen yanına silah getirir. Neyapmaliyim kızlar???

Hemen savcılığa bildirip uzaklaştırma kararı aldırın.
Sonra da başka şehirde akrabanız varsa gidip dinlenin.

Ailenize söylemeniz iyi olmuş. Sizi böyle tehdit etmesine izin vermeyin.

öncelikle kurtulduğunuza sevinin.ne şahsiyetsiz bir adammış öyle,babanız da bir müddet sonra,unutur,üzülmeyin.
tehdit konusuna gelince,ben fazla konuşanların bir şey yapamayacağını düşünürüm ama, tedbir olarak,savcılığa dilekçe verin.silahı mı var?ruhsatsızsa,ceza alır diye düşünüyorum.

Sen o evde durma ailenle birlikte bir kaç günlüğüne uzaklaşın. Eğer silahla gelirse yarın 3.sayfa haberi olursunuz. Nereden bulup böyle öküzle evlendin hayret doğrusu...

Annesi ve babasıyla birlikte konuşmaya gelcek kacmamiz doğru olmaz. Savcilik nasil oluyor direkt polise mi gitsem ? Biseyler olcak diye ödüm kopuyor ama belli etmiyorum ya aileme zarar verirse yada kendine offf gebercem dusunmekten:(

Annesi ve babasıyla birlikte konuşmaya gelcek kacmamiz doğru olmaz. Savcilik nasil oluyor direkt polise mi gitsem ? Biseyler olcak diye ödüm kopuyor ama belli etmiyorum ya aileme zarar verirse yada kendine offf gebercem dusunmekten:KK43:

Havlayan köpek ısırmaz derler bilir misin?

Polise git durumu anlat savcılığa şikayet dilekçesi verirsin uzaklaştırma vs verilir.

Korkma lütfen .

Korkulacak bir durum yok .

Ailen yanında . Varsın baban şimdilik yüzüne bakmasın , o pislik geldiğinde seni her şekilde savunacaktır baban emin ol .

Tehdit için savcılığa dilekçe ver .

Kapınıza gelirlerse de , panik olmayın . Silahla tehditi mutlaka bildirin ama .

suç duyurusunda buılunun ve bu pislikten bir an önce arının inşaallah.

Kizlar bana tam bi hapis hayatı yasatti biyere çıkamadım ailesiyle birlik oturdum bide bunlar yetmezmis gibi beni haksiz duruma düşürmeye çalışıyor namustan tehdit ediyor resmen şantaj yapiyor tekrar ona dönmem icin

Korkma lütfen .

Korkulacak bir durum yok .

Ailen yanında . Varsın baban şimdilik yüzüne bakmasın , o pislik geldiğinde seni her şekilde savunacaktır baban emin ol .

Tehdit için savcılığa dilekçe ver .

Kapınıza gelirlerse de , panik olmayın . Silahla tehditi mutlaka bildirin ama .
Savcılığa biran önce gitsem iyi olacak çünkü gelmesi an meselesi off

Çok uzun yazmak için vaktim yok bağışlayın. Daha oncede çok konu actim ama bi onceki konumda herseyi yazmistim. Esimle baglarimiz iyice koptu çok ağır travmalar atlatiyorum birbirimizi çok severdim ama suan adını bile duyunca nefret ediyorum. Beni namus ile tehdit ediyor evlenmeden önceki yasanmisliklari geldiğinde babama anlatacakmis. Ailem biliyor dedim (sadece annem biliyordu) ama dün anneme söyletmek zorunda kaldim evlenmeden önce basima gelenleri babamda artık biliyor ve yuzume bakmiyor:KK43:

Cok mu aradin sen bu karaktersiz vicdansizi nasil kandin nasil evlendin, daha o gun sana inanmayan adamdan hayir gelmeyecegini bilmeliydin..

Back
X