merhaba arkadaşım,
açtığın konu bana da ,uzak değil,kendım de bizzat yaşadım yıllarca her saçmalığa,her haksızlığa şahıt oldum,anneme o kadar baskı ,hakaret,küfür,kediye kızar evden çıkarırdı
yıllarca çok kötü anılarımız oldu,ilgisiz ,evıne barkına bakmayan,onunla bununla dost hayatı yaşamayı kendınde haklı bulan,ınsan musvettesi biriydi benımde baba dediğim şahsiyet,,,,bu yazdıklarım hafif bile kalır yanında ama neyse........
şimdi boşandılar çok şükür rahat ettı kadın,
kızkardeşimle yaşıyor şuan onun bbebeğine bakıyor,,oyunlar oynuyorlar,arada kendı evıne geçiyor kafa dınlıyor,ama yanlız kalmasına ızın vermıyoruz
....
düzelir umuduyla yürümuyor ınanın,bı o ortamda yaşayan bılır çeker,gereken neyse yapın arkadaşım,evlıymıssınız,kardesınızde falan,çekın alın Onu o hayattan,hayat denırse yaşadıkları...
ben nısanlandım nısanıma bıle sokmadım ,kına gecemde evımın onunde polıs ekıp arabaları dolaştı tatsızlık çıkarmasın dıye,gıttı savcılıga ne gerekırse yaptırdım....şuan bı sene olacak boşandıkları,hala korkmuyor değilim zarar verıcekmı dıye,Allaha emanetız,şuan rahatız bakalım sonumuz hayra gele....
umarım toparlarsınız,annem tatlıyı seven rahatsızlıgı olmayan bırıydı suan okadar yaşananlardan sonra şeker ve tansıyon hastası oldu,,,,el üstünde tutuyoruz kardesımle,bana gelıyor kalmaya kardesıme dönuyor ,rabbım annelerımızı korusun ınsan kılıklı canavarlardan