baba kelimesi beni tiksindiriyor

chamly

Rabbi Hebli Minessalihin
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
182
0
16
Diğer
kızlar baba denen kişiyi bildim bileli sürekli kavga,hakaret,küfür böyle biri.hiç bir zaman annemi beğenmez aşağılar,başkalarına kur yapar :( zaman ilerleyip yaşı geçmesine rağmen düzelmeyi bırakın daha da azıttı :( öğretmenim evliyim o evden kendimi kurtardım ama son kardeşim de evlenecek oda kurtulacak mı şüpheli ama o da gidecek o evden.ama annem :( hala işkence görüyor sebepte yok.adamın kafası başka bişeye atıyor anneme sarıyor.annesi bahane uyduruyor annesinin ne yapmaya çalıştığını bilmesine rağmen annemi dövüyor.artık dün anneme dedim boşan arkandayım dedim.anneme en iyi şekilde bakacak durumdayım.ama annem öyle bişey yaptığında annemi öldürme noktasına gelir baba denen şahıs :( canım çokkkk sıkkın

ben olsam annemı bır dakıka tutmazdım o adamın yanında. alın annenızı açın davayı verın Savcılığada. şu an yaşadıklarından dahamı kötu olacak sankı

belki birkac hafta birbirlerinden uzak kalsalar iyi olabilir. baktn düzelmiyor uzak kaldıktan sonra da kardeslerinle baska bir sehirde hayat kurmaya calıs hic olmadı annen size gelir arada bir birkkaç ay kafasını dinler. uzak kalmak bazen işe yarayabiliyor.

bilmiyorum arkadaşlar.bıraksa zaten dünden razıyım.ben evliyim kardeşlerimde evli.ama öyle bişey olursa anneme benden başka kimse sahip çıkmaz.hem anneme böyle davranıyor hemde annem olmadan hiç bir iş yapmıyor.bütün ayak işlerini yaptırır.kendisi oturduğu yerden kalkmaz

bır ınsan annesıne sahıp çıkamıyorsa atsın kendını bence. kardeşleriniz ne kadar bencıl...valla arkadaşım anne başka bırşey ...al yanına...yada yakınınza mınık bır ev tut..daha fazla çekmesıne ızın verme..umarım eşinde senın gıbı duşunuyordur

eşim her zaman bana destek bu konuda her konuda olduğu gibi ama öyle bi durumda o kişinin tepkisi ne olacak.kardeşlerim çalışmıyor tek çalışan benim ama bu konuda kimse huzurunu bozmaz.benden başka kimse yardım edemez.benimde elim kolum bağlı annem adım atacak bende destekleyeğim :5:

annenizi yanınıza alın kardesinizde evlenirse kadın sizede anlatamaz bircok seyi uzulmeyin diye çeker durur :26:

Canım çok üzüldüm, klasik bir tablo aslında benzeri durumda olan çok insan var. Anneme yardım ederim demişsin, bence annenin daha fazla eziyet çekmesine müsaade etme o cesaret edemiyordur ayrılmaya, sen cesaret ver. Senden güç alsın. Belli bir yaştan sonra boşanmak kolay değil biliyorum ama bir süre sonra yoluna girecektir.

inş kızlar bakalım bu yaz daha netleşecek her şey.sorunsuz şekilde annemi kurtarmak istiyorum o evden.

Senle durumumuz aynı... Evden annemi de uzaklaştırdım, babamı yalnız da bıraktım ama düzelmiyor.. İnsanı kullanıyorlar, evladın merhametini kullanıyorlar maalesef.. Anneni derhal yanına al diye söylüyor arkadaşlar evet anlıyorum onları da ama asıl sorun almak değil aldıktan sonrası değil mi ? Ben annemi yanıma aldım ama annem kapı dışarı çıkamadı, çünkü babamın annemin canına kast etmesinden korkuyorduk, kardeşimi gizliden işe götürüp getiriyorduk, 10 gün boyunca kapı dışarı çıkmadı, babamda tehtitler bilmemneler... Ayırmak anneye bakmak sorun değil arkadaşlar, babanın rahat vermesi önemli olan.. Kimse bana haklarını ara koruma iste demesin, o korumaların gözetiminde iken kaç kadın öldürüldü haberleri okumuyorlar mı ? bir kez karakola düşmüşler mi? Orda polisler nasıl davranıyor görmüşler mi ? Karşıdan atmak tutmak çok kolay... Yaşamayan bilemez.. Umarım herşey gönlünün istediğince olur canım... Umarım Allah yardımcımız olur..

aynen benim düşüncelerimi kelimesi kelimesine yazmışsın.sorun çekip almak değil sonrası

merhaba arkadaşım,
açtığın konu bana da ,uzak değil,kendım de bizzat yaşadım yıllarca her saçmalığa,her haksızlığa şahıt oldum,anneme o kadar baskı ,hakaret,küfür,kediye kızar evden çıkarırdı
yıllarca çok kötü anılarımız oldu,ilgisiz ,evıne barkına bakmayan,onunla bununla dost hayatı yaşamayı kendınde haklı bulan,ınsan musvettesi biriydi benımde baba dediğim şahsiyet,,,,bu yazdıklarım hafif bile kalır yanında ama neyse........
şimdi boşandılar çok şükür rahat ettı kadın,:19:

kızkardeşimle yaşıyor şuan onun bbebeğine bakıyor,,oyunlar oynuyorlar,arada kendı evıne geçiyor kafa dınlıyor,ama yanlız kalmasına ızın vermıyoruz:40:....
düzelir umuduyla yürümuyor ınanın,bı o ortamda yaşayan bılır çeker,gereken neyse yapın arkadaşım,evlıymıssınız,kardesınızde falan,çekın alın Onu o hayattan,hayat denırse yaşadıkları...
ben nısanlandım nısanıma bıle sokmadım ,kına gecemde evımın onunde polıs ekıp arabaları dolaştı tatsızlık çıkarmasın dıye,gıttı savcılıga ne gerekırse yaptırdım....şuan bı sene olacak boşandıkları,hala korkmuyor değilim zarar verıcekmı dıye,Allaha emanetız,şuan rahatız bakalım sonumuz hayra gele....
umarım toparlarsınız,annem tatlıyı seven rahatsızlıgı olmayan bırıydı suan okadar yaşananlardan sonra şeker ve tansıyon hastası oldu,,,,el üstünde tutuyoruz kardesımle,bana gelıyor kalmaya kardesıme dönuyor ,rabbım annelerımızı korusun ınsan kılıklı canavarlardan:ssz:

çok doğru yazmışsın.hiç bir sorun çıkarmadan bırakacağını bilsem dakika beklemem.ama annemi ayak işleri müdürü yaptı.annemsiz çorabını giymez banyosunu yapmaz :( yine de yaptığı hiç bir şeyi beğenmez....bilmiyorum ki iki ay sonra gideceğim inşallah düşündüğüm gibi olur

çok doğru yazmışsın.hiç bir sorun çıkarmadan bırakacağını bilsem dakika beklemem.ama annemi ayak işleri müdürü yaptı.annemsiz çorabını giymez banyosunu yapmaz :( yine de yaptığı hiç bir şeyi beğenmez....bilmiyorum ki iki ay sonra gideceğim inşallah düşündüğüm gibi olur

canım benım baba.. da aynı öyle görünüyordu,bırakmam,ben karı boşamam,benım dediğim olacak,bana kımse karşı gelemez lan...
şeklinde ve daha neler neler ....ne laflar ne küfürler ne sindirmeye çalışmalar,annem bızden güç aldıkça,kızlarım arkamda,yalnız değilim diye cesaretlendıkçe,annemı sindirmek için olur olmaz ortamlarda hep ölümle tehdit etmeye bile başladı,yemek yerken masada annem ona kızardı direk hemen anneme masadaki yemek bıçağını alır saplarım lan ...şeklinde hareketlerde bulunurdu,kadın korkusundan donar kalırdı,çift kişilikliydi zaten alkol sorunu vardı ,kafayı buldumu ....oooo yazsam buralara sığmaz...
paylaşmak ıstedım,biz başardıkkkkk inanaıyorum sizde bunu yapabilirsiniz.....dualarım sızlerle umarım biricik annenız de rahat eder

inşallah her şeyin hayırlısı olur kafam karışık canım sıkkın ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırmış haldeyimm

Back
X