Baba müsvettesi...

cerri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
71
30
28
Ben ufak tefek şeyleri dert edinirken kendime asil dert çikageldiBabam...

Şöyle ki ; annem ile babam yaklaşik sekiz yildir ayrilar.Çok kötü bir şekilde ayrildiklari için hiç görüşmezler.Babamla bizde görüşmüyoruz zaten.Abim ve ben yani.Sürekli şehir şehir ülke ülke gezer.En iyisi öylesi çünkü burada olduğunda da ne yüz yüze ne de başka bir şekilde görüşmüyoruz.En son görmemizin üzerinden üç buçuk yil geçmişti ki iki gün önce çikageldi.Ama ne gelişBir açtim kapiyi hemen sinirli sinirli içeri daldi.Nolduğunu bile anlamadim benOoo hoşbulduk hoşbulduk bu ne misafirperverlik hülya hanim diye bağirdi evin içinde.Baba annem evde yok bağirma boşuna hem ne bu şimdi dedim ben.Ben böyle söyleyince bir baban olduğunun farkindasin demek hayret dedi.Hiç bir şey söylemedim.Geçtim bi köşeye oturdum.Şimdi de böyle mi? Cevap vermeye de mi tenezzül etmeyeceksin dedi.Bağiriyordu bunlari söylerkende.Git desemde dinlemeyeceksin biliyorum dedim.Tam o sirada annem ve abim geldi eve.Abim zaten direk ne bağiriyorsun ulan dingonun ahiri mi burasi diye saymaya başladi.Elinden zor aldik desek yeri adami.Ama babami tutabilene aşk olsun tabii bağirdikça bağirdi ben eşek başi miyim bilmem ne.Böyle uzun süre saçma şeyler eveledi geveledi.Biraz sakinleyince ortalik bu kizi hangi dallamayla evlendiriyorsun dedi anneme.Parmağimdan yüzüğü aldi buna mi güveniyorsun sen diye bana bağirmaya başladi.Öyle olunca benim cinler tepeme çikti tabii.Ne hakla hesap soruyorsun sen falan dedim.Baban oluyorum hanimefendi milletle sürterken aklina gelmemiştir falan deyince bu sefer hepimizin şalterler atti.Çocukla ondan habersiz nasil sözlenirmişim yok işte zaten üniversitede de beni çok rahat birakmişlar ne yaptiğim belli değilmiş falan.Bundan sonra ondan habersiz kuş uçmayacakmiş bilmem ne.Bende ne zaman yanimizdaydin ki bunda olacaktin diye bağirdim artik.Sinirden elim ayağim titriyor tabii.Sizin salakliğiniz dedi bunun üstüne.Eğer kabul etmiş olsaydiniz benimle yaşamayi şu cahil annenle kalmasaydiniz şimdi paraya para demiyor olurdunuz.Hala daha lisansti bilmem neydi uğraşmiyor olurdun akilsiz kizim benim falan dedi.O p.ç kurusuyla da yaşiyorsundur sen kesin falan diye söylendi.O arada ben ağladim ağliycam ama zaten.Eee tabii anasina bak kizini al deyip annemin üstüne yürüyünce abim atti dişari artik zorla.Ama iki gündür soğuk rüzgarlar var evin içinde.Bi şey yapar mi vs. diye.Şiddete eğilimi de var çünkü , şikayet edelim diyoruz ama işe yaramayacak biliyoruz.Ne yapicaz hiç bilmiyorum

3 sene hesapta yokken bir anda içerimi daldı

3 sene hesapta yokken bir anda içerimi daldı

Ya biz en son almanyada diye biliyorduk.Sanirim babaannemlerden duyunca sinir küpüne dönmüş.Ama hiç beklemiyorduk yani.Evin yolunu bile bilmez derdim ben hep.

şikayet etmek işe yaramaz olur mu? uzaklaştırma verırler akıllanmazsa içeri atarlar. böyle korkuyla yasanmaz ya da abinde zarar verebılır gunah hayatı mahvolur. beklemeyin şikayet edin mutlaka

Babaannenler doldurmus demek ki

Bence simdilik sikayet etmeyin bi daha gelirse edersiniz.

hiç bir halt yapamaz
çok zor bir durumdasınız, film gibi ama anneniz ağbiniz arkanızda. sakın korkmayın.
erkeklik gururu babalık onuru incinmiştir. millet ne der, babasından habersiz nişanlanmış bilmem ne diye. yani onun derdi siz değilsiniz, millet.
eğer size, ağbinize veya annenize zarar vereceğini düşünüyorsanız ama cidden yani o zaman şikayet edin. yok öyle boş boş artistik yapıyorsa hiç bulaşmayın daha çok üzmesin sizi.

neden işe yaramasın, mutlaka şikayet edin

İşe yaramayacağini söyleme sebebim ilk boşandiklari zamanlarda da denemiş olmamiz.Daha doğrusu abim ve annemin denemiş olmasi.Ne yapip edip siyrilmiş işin içinden.Elimizde de somut bir şey olmadiği için çok kaale almiyorlar.Yani bi kaç komşu bağiriş çağrişi duymuş tabii ama ne kadar dikkate alirlar bilmiyorum ki Ayriyeten gururuna yediremeyip daha çok hirçinlaşacak bir insan.Kesinlikle psikolojik bir tedaviye ihtiyaci var ama onu da biz nasil sağlariz bilemiyorum.Ben her şeyi yaptim , yaparim ama siz ben ne zaman gelirsem kabul etmek zorundasiniz kafasinda gibi geliyor bana.

Babaannenler doldurmus demek ki

Bence simdilik sikayet etmeyin bi daha gelirse edersiniz.

Yook kesinlikle sanmiyorum.Babaannem pamuk gibi bir insan.Ne kadar aralari iyi olmasa da gelince kiyamiyor oğluna tabii.O da en son iki yil önce görmüştür yani.Ben ağzindan kaçirdiğini düşündüm ya onun ya da aileden birilerinin ama muhabbeti geçmedi diyorlar.Ha ben inanmiyorum tabii.Başka seçenek yok çünkü.Onlardan duymuş olmali

şikayet etmek işe yaramaz olur mu? uzaklaştırma verırler akıllanmazsa içeri atarlar. böyle korkuyla yasanmaz ya da abinde zarar verebılır gunah hayatı mahvolur. beklemeyin şikayet edin mutlaka

Eğer dediğiniz gibi bir uzaklaştirma hemen verilecekse gerçekten şikayet etmeliyiz herhalde.Benim tek korkum sindiremeyip daha çok üste çikmasi.Ayriyeten o kadar basit değil diye biliyordum ama net bir bilgim yok umarim yaniliyorumdur.Yani hem şikayet eder hem de sonuç alamazsak arap saçina dönecek her şey.

Kesinlikle öyle.Zaten derdinin biz değil kendi otoritesi olduğu bariz yani Aslinda benim kafami kariştiranda bahsettiğiniz bir durum.Yani rezillik çikarabilir mi , bize ya da bir başkasina zarar verebilir mi yoksa sadece laf kalabaliği mi yapiyor emin olamiyorum...Ama ilk seçeneğe daha yakinim

bır baba tarafından böyle yapılmasıı düşmanın yapmaasından daha cok zora gıder dıye düşünüyorum en mutlu gununu berba etmıss bence sıkayet edın dugununuzdede olay çıkarmasın ılerdee

bır baba tarafından böyle yapılmasıı düşmanın yapmaasından daha cok zora gıder dıye düşünüyorum en mutlu gununu berba etmıss bence sıkayet edın dugununuzdede olay çıkarmasın ılerdee

Kesinlikle öyle.Gerçi yabanci gibi bize zaten.Cesaret edebilir mi emin değilim ama şikayet etsem sonuç verir mi sizce?

Kesinlikle öyle.Gerçi yabanci gibi bize zaten.Cesaret edebilir mi emin değilim ama şikayet etsem sonuç verir mi sizce?
valla ılmıyorumkı canım yaa kişiliğine bağlı böyle şikayet yerıne karsı karsıya konuşsanız nasıl olur

Evinize birdaha öyle paldır küldür girerse polisi arayın. Böyleliklede şikayetci olmuş olursunuz.

valla ılmıyorumkı canım yaa kişiliğine bağlı böyle şikayet yerıne karsı karsıya konuşsanız nasıl olur

Ya karşi karşiya konuşup çözsek çok güzel olurdu ama sonuca varmaz gibi.Çünkü isteği zaten hayatimiza burnunu sokmak.Onsuz bir şeylere devam edebilmiş olmamizi , annemin önüne bakip onun eksikliğini hissetmemesini kaldiramiyor.Uzlaşma olmaz , sanmiyorum.Ama yinede annemle abime nazaran bana daha farkliydi önceleri.Şimdi durumlar değişmiş gibi duruyor ama bi ihtimal konuşmayi deneyebilirim yine de

Evinize birdaha öyle paldır küldür girerse polisi arayın. Böyleliklede şikayetci olmuş olursunuz.

Umarim olmaz bir daha ama o an panikle bilemiyorsunuz tabii.Tekrar denerse dediğiniz gibi yapacağim kesinlikle.O kadar olayin üstüne gelirlerse bir şeyler yaparlar mutlaka yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…