- 23 Ağustos 2014
- 71
- 30
- 28
Ben ufak tefek şeyleri dert edinirken kendime asil dert çikageldi
Babam...
Şöyle ki ; annem ile babam yaklaşik sekiz yildir ayrilar.Çok kötü bir şekilde ayrildiklari için hiç görüşmezler.Babamla bizde görüşmüyoruz zaten.Abim ve ben yani.Sürekli şehir şehir ülke ülke gezer.En iyisi öylesi çünkü burada olduğunda da ne yüz yüze ne de başka bir şekilde görüşmüyoruz.En son görmemizin üzerinden üç buçuk yil geçmişti ki iki gün önce çikageldi.Ama ne geliş
Bir açtim kapiyi hemen sinirli sinirli içeri daldi.Nolduğunu bile anlamadim ben
Ooo hoşbulduk hoşbulduk bu ne misafirperverlik hülya hanim diye bağirdi evin içinde.Baba annem evde yok bağirma boşuna hem ne bu şimdi dedim ben.Ben böyle söyleyince bir baban olduğunun farkindasin demek hayret dedi.Hiç bir şey söylemedim.Geçtim bi köşeye oturdum.Şimdi de böyle mi? Cevap vermeye de mi tenezzül etmeyeceksin dedi.Bağiriyordu bunlari söylerkende.Git desemde dinlemeyeceksin biliyorum dedim.Tam o sirada annem ve abim geldi eve.Abim zaten direk ne bağiriyorsun ulan dingonun ahiri mi burasi diye saymaya başladi.Elinden zor aldik desek yeri adami.Ama babami tutabilene aşk olsun tabii bağirdikça bağirdi ben eşek başi miyim bilmem ne.Böyle uzun süre saçma şeyler eveledi geveledi.Biraz sakinleyince ortalik bu kizi hangi dallamayla evlendiriyorsun dedi anneme.Parmağimdan yüzüğü aldi buna mi güveniyorsun sen diye bana bağirmaya başladi.Öyle olunca benim cinler tepeme çikti tabii.Ne hakla hesap soruyorsun sen falan dedim.Baban oluyorum hanimefendi milletle sürterken aklina gelmemiştir falan deyince bu sefer hepimizin şalterler atti.Çocukla ondan habersiz nasil sözlenirmişim yok işte zaten üniversitede de beni çok rahat birakmişlar ne yaptiğim belli değilmiş falan.Bundan sonra ondan habersiz kuş uçmayacakmiş bilmem ne.Bende ne zaman yanimizdaydin ki bunda olacaktin diye bağirdim artik.Sinirden elim ayağim titriyor tabii.Sizin salakliğiniz dedi bunun üstüne.Eğer kabul etmiş olsaydiniz benimle yaşamayi şu cahil annenle kalmasaydiniz şimdi paraya para demiyor olurdunuz.Hala daha lisansti bilmem neydi uğraşmiyor olurdun akilsiz kizim benim falan dedi.O p.ç kurusuyla da yaşiyorsundur sen kesin falan diye söylendi.O arada ben ağladim ağliycam ama zaten.Eee tabii anasina bak kizini al deyip annemin üstüne yürüyünce abim atti dişari artik zorla.Ama iki gündür soğuk rüzgarlar var evin içinde.Bi şey yapar mi vs. diye.Şiddete eğilimi de var çünkü , şikayet edelim diyoruz ama işe yaramayacak biliyoruz.Ne yapicaz hiç bilmiyorum 

Şöyle ki ; annem ile babam yaklaşik sekiz yildir ayrilar.Çok kötü bir şekilde ayrildiklari için hiç görüşmezler.Babamla bizde görüşmüyoruz zaten.Abim ve ben yani.Sürekli şehir şehir ülke ülke gezer.En iyisi öylesi çünkü burada olduğunda da ne yüz yüze ne de başka bir şekilde görüşmüyoruz.En son görmemizin üzerinden üç buçuk yil geçmişti ki iki gün önce çikageldi.Ama ne geliş