Baba Ocağı - Star Tv

çok süper bir bölümdü bu hafta çok beğenerek izledim düğünde yeğenlerini amcasına destekleri çok güzeldi sonra halil efe işe el koydu gelinin babası babası düğüne gelirken ışıkları kestirdi muhtara sonra düğüne gelince kızım ben san bu adamla evlenme hayatın kararır demedimmi dedi sonra ışıklar yandı şaka şaka dedi çok komikti birde kısmete sen dulsun şunu yapma bunu yapma diyolarya çok komik oluyor gelecek bölüm bakalım neler olacak sabri arabayı kaçırdı bakalım neler olacak seyfi meydanda yok bakalım neler yapacak nasıl ortaya çıkacak merakla bekliyorum

bende çok seviyordum filmi seyfinin gidişi üzdü beni artık kim dürdanööööööööööö diyecek:delphin::delphin:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dizi bitio muuuuuuuu hayir bitmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :((((((((

belkide bitmez 52. bölüme kadar uzattiklarini duymustum ama tam ne zaman bitecegini duymadim cok güzel bir dizi hic stres falan yapmiyo hep böyle diziler bitiyo

ya bitmesibn birileri sesimizi duysun ben gülerek izliyorum hele dizideki bütün karakterler iyiya böyle bir kadro zor bulunur kısmet komik sabri komik ya hepsi bir başka kısmete sen dulsun diyolarya çok komik oluyo ben dulum dimi diyo sabriye oğlu toplama bilgisayar gibi olmuşsun dedi yani babasının oğlu tıpkı bitmesinnnnnnnnnnnnnnn bu dizi

seyfi tamamen mi gitti kızlar. ben de bir ka bölüm izleyemedim. dizi aralıkta bitecek demişlerdi. hatta çekilen yerdekiler söylemişti. anlaşma o zamana kadar diye. ama uzadı. dilerim bitmez. ok doğal hepsi.

insallah bitmez bitsde yapacak birsey yok seyfi olsa iyi olurdu ama
onsuz da devam edebilir dizi son bölüm cok hosuma gitti hele halil efe son anda
dügüne gelmesi cok güzeldi cok heyecanlandim o zaman sanki benim abim gelmis gibi
cok süper dizi

aaaa bitiyomuymusss insallah bitmez yaaaa :s

ayy haftasonu burak özciviti gördümm (Güven) Allahımmm o kadar yakışıklı tatlı bişee kiii tvdekinden daha yakısıklııı :))))

baba ocağını severk izliyorum tek kızdığım hem köydeki kızları idare ediyo halil efenin aslanları hem istanbuldan gelen kızları artık hangileriyle beraber olacaklarsa karar verseler iyi olur bakkal hasanada çok üzüldüm karşılıksız aşk yaşıyor

kizlar bu diziyi izleyen yokmu buda cok güzel dizi
insallah yeni sezonda da devam eder
yeni yayın döneminde devam etmicekmişşşşş:gitme::gitme:
birçok oyuncu yeni anlaşmalar yapmış bile
ben burak özçivit ayrılacak die bekliyordum netten okudum şimdi kaldırılmış d izi :1shok:

tuhhhhhhhh, esimle oglumla severek izliyorduk nettiler ya herseyi kendi kafalarina gore yapiolar ha, izleyecileri insan adam yerine bilem koymuolar olmaz olamaz boyle bi sey ya yaziklar olsun of offfffffffff :((((

BENDE SİNİ R OLUYORUM BİR FİNAL ÇEKİLSİN SEYİRCİYEDE SAYGI YOK
OKADAR ZAMAN İZLEDİK STAR DİZİLERE İZLEYİCİLERİ PEK UMURSAMIYOR
BİR İZLİYOSUN BİR BAKMIŞSIN DİZİ YAYINDAN KALDIRILMIŞ:umursamaz::umursamaz:

Back
X