kızlar biraz açık saçık olacak ama kusura bakmayın:
benim de başıma gelmişti. o zaman çok kızmıştım. ama eşimi dinledim. anlamaya çalıştım. ve bazı kurallar koydum. eşimin söyledikleri : "seninle ayda 1 hafta hiçbirşey yapamıyoruz. oysa ben bazen çok kızışıyorum. aynı şekilde hamilelik ve doğum döneminde de uzun bir ara var. ben 4 ay sabredemiyorum, bunları izliyorum ozaman rahatlıyorum. asla ne gerçek hayatta ne de sanal dünyada başka bir kadına yönelmedim. sana sadık kalmamın tek yolu maalesef " dedi.
düşündüm. %80 haksız olsa da %20 haklı yanı var. gerçekten benimki yakışıklıdır. yani istese birilerini elde ederdi. ama çalıştığı kurumu çok iyi bildiğim için servisle işine gider, servisle evine gelir. istersem dakikasını saatini bile öğrenebileceğimi bilir. yani gerçek hayatta sadakat sorunumuz yok.
ben de kesin kurallar koydum :
1. Benim mazeretim olan günler dışında kesinlikle seyretmek yasak.
2. Bunun muhabbetini değil çevrende birisiyle benimle bile yapman yasak.
3. orada gördüklerini hele de benim üzerimde denemeye kalkman çok çok yasak.
bu kurallardan birini ihlal ettiğin taktirde seni boşarım. el aleme de rezil ederim dedim. anlaştık. ben de boş durmayıp ondan habersiz bilgisayara bir program kurdum. her hareketini kaydediyorum. önceleri saatler geçiren adam şimdi ayda 1 ya giriyor ya girmiyor. sanırım bir meraktı. geldi ve geçti.