• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba ozlemi

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
IYi aksamlar bu aksam esimin abisi bize geldi esim onun bilgisariyla ilgili birseyi hallediyordu bende baska bir odada takiliyordum aklima babam geldi yine ama baya duygusal anima geldiki aglamaya basladim aramaya karar verdim 2aylik evliyim babami cok seviyorum ama aramizda hep bi mesafe oldu niyeyse ve evlenince hic telde kinusmamistik ailem 3saatlik mesafede herneyse esim geldi o sirada birsey ariyordu babamla konusacaktim dedim cikarken kapiyida cekermisin oda aglamakli oldugumu gorunce ne oldu anlat dedi hic aramazdin birsey yok dedim ozledim sadece cok oda anlat yoksa konusacak telefonunun olmaz dedi bende ozledim sen varken rahat konusamam dedim cikti bozuldu bende babami aradim sesini duyunca aglamaya basladim yine adamda korktu bise oldu diye hersey yolunda dedim seni ozledim kobustuk oyle sonra icerden esime seslendim gelmedi yarim saat sonra geldi bi tavirlar surat sirkke satiyor fln neyse konustuklarimizdan bahsettim sonra dedim niye gelmedin cagirdim gelesim yoktu dedi iyi oyleyse dedim cektim ellerimi oda kalkti gitti iceri yine ozur mu dilemem gerek cok mu ters birsey yaptim ? Sizce burda sorun nedir

IYi aksamlar bu aksam esimin abisi bize geldi esim onun bilgisariyla ilgili birseyi hallediyordu bende baska bir odada takiliyordum aklima babam geldi yine ama baya duygusal anima geldiki aglamaya basladim aramaya karar verdim 2aylik evliyim babami cok seviyorum ama aramizda hep bi mesafe oldu niyeyse ve evlenince hic telde kinusmamistik ailem 3saatlik mesafede herneyse esim geldi o sirada birsey ariyordu babamla konusacaktim dedim cikarken kapiyida cekermisin oda aglamakli oldugumu gorunce ne oldu anlat dedi hic aramazdin birsey yok dedim ozledim sadece cok oda anlat yoksa konusacak telefonunun olmaz dedi bende ozledim sen varken rahat konusamam dedim cikti bozuldu bende babami aradim sesini duyunca aglamaya basladim yine adamda korktu bise oldu diye hersey yolunda dedim seni ozledim kobustuk oyle sonra icerden esime seslendim gelmedi yarim saat sonra geldi bi tavirlar surat sirkke satiyor fln neyse konustuklarimizdan bahsettim sonra dedim niye gelmedin cagirdim gelesim yoktu dedi iyi oyleyse dedim cektim ellerimi oda kalkti gitti iceri yine ozur mu dilemem gerek cok mu ters birsey yaptim ? Sizce burda sorun nedir

aaaah canım ah

ben babamı toprağa vereli 7 yıl oluyor.
bir sesini duymak için neler vermezdim sesini bile unuttum artık.

babanı ananı ihmal etme. 3 saatlik mesafeymiş 7 dağ olsa arada, babam nefes alsa şimdi gitmeye rzıyım.

aaaah canım ah

ben babamı toprağa vereli 7 yıl oluyor.
bir sesini duymak için neler vermezdim sesini bile unuttum artık.

babanı ananı ihmal etme. 3 saatlik mesafeymiş 7 dağ olsa arada, babam nefes alsa şimdi gitmeye rzıyım.
Allah rahmet eylesin babanıza mekanı cennet olsun

Sorun degil babami ozledim konusmak icinde yanimdan ayrilmasini istedim ona bu sekilde tavir koyuyor heralde anlamadim bende

Daha önceden de yine bilgisayarla ilgili bir şey için kuzeniyle gitmesinde sıkıntı çıkmıştı, senle beraberken ev işiyle ilgilenmesinden gömlek ütülemeye varmamış mıydın? Evlilik işleriniz biraz emrivakiyle olduğundan sen de daha tam alışamadığından ve anladığım kadarıyla yalnız kaldığında biraz kuruntulu olduğundan normal şeyler bunlar yani. Geçiş dönemi. Yoksa evlenince babayı özlemek falan sorun değil ki, özlenir, ailenle yaşıyorken oturma odasına gidince görmenin rahatlığı var ama başka bir yerde yaşarken her boşluğunda aklına gelebilir. Duygusala bağladığın bir anda da her bir şeye çenen titrer vs.

eşiniz biraz ayıp etmiş ama onada hak verin sizinle ilgilenmek dinlemek derdinizi paylaşmak istemiş siz git demişsiniz bu biraz kırıcı olmuş:KK51:

Bende babami 3, 5 ay once kaybettim. Baslik hemen dikkatimi cekti, bende 2 gundur cok duygusalim cok ozledim babami cok onu kaybedecegim hic aklima gelmezdi en son gordugum gun bile hic anlamadik .
Baba can, baba evin diregi, baba sahiplendigini hissetmek, baba namusu ogreten kisi, baba korku, baba en son karari veren kisi.
Utandigimdan babama seni seviyorum diyemedim cekindim. babacigim kelimesini kullanmadim kullanamadim.( Simdi kizima annecigim, babacigim dedittiriyorum soylesin istiyorum.)

hala anliyamiyorum icimde ki bu tarifsiz aciyi, insanlar simdi anlamazsin zamanla daha cok koyar diyor, daha nasil koyacaksa.
bedenimin nasil kaldirdigini anliyamiyorum kafayi bozacak gibi oluyorum dusununce
bu kadar kisa zamanin bana yil gecmis gibi geliyor.
Icim kaniyor , bazen sebepsiz midem bulaniyor, sacim beyazliyor, yuzum cirkin ve mutsuz gozukuyor.
Cok zormus bi daha gorememek , gecmiste soyledigi sozlerle, anilarla yasamak.
ÖLDÜ kelimesini kullanamamak....
Eger bi kirginliginiz varsa barisin uzmeyin.

Back
X