• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba senin bütün kızların o.... olmuş

Sayfa adı şöyle o zaman ayyy geceden beri ifşa et deniyor herhalde konuyu dikkat çekmek için actiniz

Şikayet edin arkadaşlarınızla falan instagramı kapansın.zaten bu toplumda en nefret ettiğim şey namus kavramı üstünden kadınların baskı görmesi ve yargılanması.erkeğin yaptığı ve namusunu koruduğu birçok şeyi kadın yapınca namussuz oluyor.adalet,eşitlik bu değil.olursa bir gün bu ülkeyi terk etme nedenim bu olacak.

Ekşi sözlüğü olan birine ulaşırsan o bir başlık açar bir sürü insan eleştirir. Adam da bir özür dileyip videoyu siler. Ama şu da var ki takipçi sayısı artar-rrklamini yapmış olursun

Screenshot_20180408-003824.webp hesap bu. Kilitli bir hesap ben bir baskasinin paylaşımında tesadufen gordum videoyu. Videoyu kaydettim. Ama nasil burdan paylasilir bilmiyorum maalesf.

Ekşi sözlüğü olan birine ulaşırsan o bir başlık açar bir sürü insan eleştirir. Adam da bir özür dileyip videoyu siler. Ama şu da var ki takipçi sayısı artar-rrklamini yapmış olursun
Bence topluca sikayet edelim burda ve o yuksek takipcili hesabinda boyle utanmazca bir seyi nasil yapar, hesabi kapansinda gorsun.

Change.org dan açarsanız tabii ki buradan da katılım olabilir. Ama emin değilim,sitede böyle bir link verilebilir mi? Mune Mune 'ye bir danisilmali

:oha::sinirli::KK57::KK34::sopa:hangi (.................................
............

......... söylüyor mus onu!kızına kuma gelse ne diyecekti acaba!
Haberin linki burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...r-bir-kadinla-yetinen-erkek-sapiktir.1063234/
Sapkın olmayan yada konuda geçtiği gibi o.... olmayan böyle ithamlarda bulunmak aklına gelmez bile
Akılları fikirle bu olduğu için böyle düşünüp bu sapkın fikirlerini sanki herkes onlar gibiymiş gibi topluma mal ediyorlar

Back
X