ikoncan85 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2009 2.071 14 158 40 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoncan85 #1 kızlar kayınvalidem oğlumun eline süpürgenin sapıyla vurdu,eşim içerdeydi.öylece kalakaldım dondum resmen,yavrum koştu kucağıma geldi şaşkınlıkla,anne acıdı dedi.onu sardım içeri götürdüm.sizce ne yapmalıyım
kızlar kayınvalidem oğlumun eline süpürgenin sapıyla vurdu,eşim içerdeydi.öylece kalakaldım dondum resmen,yavrum koştu kucağıma geldi şaşkınlıkla,anne acıdı dedi.onu sardım içeri götürdüm.sizce ne yapmalıyım
P PASALIKIZ Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2014 12 1 6 35 İstanbul 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoncan85 #2 eşinle konus bence bidaha böyle bişey olmamasını istediini onları kırmadan uygun bir dille anlatmasını iste
eşinle konus bence bidaha böyle bişey olmamasını istediini onları kırmadan uygun bir dille anlatmasını iste
DEATHSEA Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2014 467 16 18 35 İstanbul 17 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoncan85 #3 ikoncan85 .!.: kızlar kayınvalidem oğlumun eline süpürgenin sapıyla vurdu,eşim içerdeydi.öylece kalakaldım dondum resmen,yavrum koştu kucağıma geldi şaşkınlıkla,anne acıdı dedi.onu sardım içeri götürdüm.sizce ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Susma sustukça kızmadığını düşünür. Benim çocuğuma kimse yapamaz mesela
ikoncan85 .!.: kızlar kayınvalidem oğlumun eline süpürgenin sapıyla vurdu,eşim içerdeydi.öylece kalakaldım dondum resmen,yavrum koştu kucağıma geldi şaşkınlıkla,anne acıdı dedi.onu sardım içeri götürdüm.sizce ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Susma sustukça kızmadığını düşünür. Benim çocuğuma kimse yapamaz mesela