mrb kızlae benim sorunum da eşimin babaannesi. sürekli giydiklerime karışıyo. o yakışmamış bu yakışmamış diyo herşeyime müdahale ediyo. kaynana gibi.benim kaynanam da sessiz kalıyo bu duruma. anne sen karışma o benim gelinim demiyo.bzn o da katılıyo ona. üstelik kapalı da biriyim karışcak bi durum yok.bu yüzden kaynanam dan da soğudum. başta iyi kaynana rolü yapıyodu hala da öyle. evlerimiz yakın. rahatsız etmim diye gelmiyorum diye ben ısrarla çağırdıkça.ama yeri geldimi de dan dan konuşuyo alttan alttan. anne niye bişi sölemiyosun babaanneye diyorum. aman kocama söyler de cevap verdiğimi kocam sana cephe alır sakın cevap verme bişi deme diyo.ama demedikçe de tepene çıkyo yani.çekilmez oldu artık bu yüzden kaynanamdan da soğudum. napcam bilmiyorum...:44:
eşim zaten ailesinden biraz kopuk ve sinirli bi insan bi anda parlar.o yüzden kimse ona bişi diyemez ona söyleyemediğini herkes bana söylüyo bende saugısızlık etmek istemiyorum kimseye. mesela biz evlenirken eşimin ailesinin üst katında oturcaktık inşaat olduğu için öle kaldı. normalde onu ailesinin yaptırması gerekmez mi ben öle düşünüyorum. geçenlerde kaynanam evde oturmak isteyen yaptırsın otursun dedi ben şok oldum babaanne de katıldı tabi.bana laf çarpıldı yani ben yine bişi demedim.eşime de anlatmıyorum ztn 12 saat çalışıyo akşam geldiğinde canını sıkmak istemiyorum.ilk başlarda çok seviyodum hepsini ama böyle böyle annesinden falan soğudum sürekli sessiz kaldığım için mi oluyo bilmiyorum biraz sesimi çıkartmalıyım galiba
mrb kızlae benim sorunum da eşimin babaannesi. sürekli giydiklerime karışıyo. o yakışmamış bu yakışmamış diyo herşeyime müdahale ediyo. kaynana gibi.benim kaynanam da sessiz kalıyo bu duruma. anne sen karışma o benim gelinim demiyo.bzn o da katılıyo ona. üstelik kapalı da biriyim karışcak bi durum yok.bu yüzden kaynanam dan da soğudum. başta iyi kaynana rolü yapıyodu hala da öyle. evlerimiz yakın. rahatsız etmim diye gelmiyorum diye ben ısrarla çağırdıkça.ama yeri geldimi de dan dan konuşuyo alttan alttan. anne niye bişi sölemiyosun babaanneye diyorum. aman kocama söyler de cevap verdiğimi kocam sana cephe alır sakın cevap verme bişi deme diyo.ama demedikçe de tepene çıkyo yani.çekilmez oldu artık bu yüzden kaynanamdan da soğudum. napcam bilmiyorum...:44:
mrb kızlae benim sorunum da eşimin babaannesi. Sürekli giydiklerime karışıyo. O yakışmamış bu yakışmamış diyo herşeyime müdahale ediyo. Kaynana gibi.benim kaynanam da sessiz kalıyo bu duruma. Anne sen karışma o benim gelinim demiyo.bzn o da katılıyo ona. üstelik kapalı da biriyim karışcak bi durum yok.bu yüzden kaynanam dan da soğudum. Başta iyi kaynana rolü yapıyodu hala da öyle. Evlerimiz yakın. Rahatsız etmim diye gelmiyorum diye ben ısrarla çağırdıkça.ama yeri geldimi de dan dan konuşuyo alttan alttan. Anne niye bişi sölemiyosun babaanneye diyorum. Aman kocama söyler de cevap verdiğimi kocam sana cephe alır sakın cevap verme bişi deme diyo.ama demedikçe de tepene çıkyo yani.çekilmez oldu artık bu yüzden kaynanamdan da soğudum. Napcam bilmiyorum...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?