Babaanne ve dede. Öneriye İhtiyacım Var!

Pptyalardasolar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
153
133
53
34
Arkadaşlar merhaba doğum yapalı 7 ay oldu. Ben eşimin ailesinden doğurduğum gün nefret ettim daha hastane odasında oldu bu çocuğuma dokunmalarını bakmalarına bile tahammül edemez hale geldim. Hamileykende onlar dokunacak diye doğurmak istemiyodum içten içe. Hamileyken of keşke çocuk yapmasaydım dediğim bile oldu sırf onlarla muhattap olmak istemediğim için. Geçer dedim ama geçmiyo. Çok itici geliyolar bana çocuğuma dokuncaklar diye ödüm kopuyo. Ona çok ilgi göstermelerini aaaaa kim gelmişşiş oğluummm gelmişşş falan demelerine hiç dayanamıyorum beynime kan sıçrıyor derşer ya aynen öyle bişey oluyo bütün vücudum ısınıyo bir anda sinirden. Önerilerinize ihtiyacım var. Çok zor bir durum. Tabiim çocuğu onlardan kaçırmıyorum ama mümkün oldukçada bir aaya gelmemeye çalışıyorum. Şimdi soracaksını önceden olan bir problem varmı diye. Bekarlığımızdan beri ben hiç sevmedim eşimin ailesini hatta nefret

Son düzenleme:
Bende öyleydim geçti . Çünkü kayınvalidemin nasıl baktığını biliyorum gözüm arkada değil . Benim yedirmediğim şeyleri yedirmezler çizgi film le çocuğu kandırmazlar . Ama kayınpederden dolayı o evdeyken bırakmak istemiyorum . Çünkü normal değil yaptıkları . Ve bu asla geçmeyecek

Nen baslarda veryrdum kaynanam bakar ama coxuk ac rok usutr hasta olur tehlikede mi hic umrunda degl alsama ladar biskuvi kek cikolata meyve yedryr bu cocugu onlar buyutmez ki ben kizima iki ogunde bile ayni.yemegi yedrmiyrm mutfak brziyle agzini elini siler boghhh aksama kadar cizgifilmin karsisinda cocuk oturr oda orgu orer bir kere gorumcemin oglu arabanin onune kosarken kaynanam aniiiiiiil gel.oglum.dye miyminti miyminti seslendi esim tutu cocugu ben aksamlari uyurken uyku tulumu gydrrim bir gun gydrdim cok sevdgmz insanlar gekdi getrde sevelmdedlr verdm yarm saat dursun da uyutaym dedm uyku tulumunu cikartmis tuvalete gotrcem.dye ustu basi cocitaşep cia olmus gonderdi bana ustunu degstrdim tulumunu.gydrin ama dedm bebde ust katta misafrn kizlariyla sohbet muhabbeteym yarm saat snra xoxugu almaya gttm bu sogukta disarda kar var cocuk incecik tayt ve incrcik badyle ayaklar ciplak dolasyr vucudu buz gbi taş kesilmis cocuk nasil uaudyse bacaklarini bukemedm sabaha kadar da kustu bu bir tane ornek banyodan snra kar izletmeye balkona cikarnalar flan daha anlatmuyrm kayn pedrrde kizar bagrr iter bebekken verdm al dedesi sev braz derdim ne sevecem dye kucagima atardi cocugumu ama esime de gizem vermiyor dyrlar Allah biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…