Babaannemler hayatımı berbat ediyor!! YARDIM NE OLUR :(

zeynep999

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
68
0
6
Bursa
Merhaba kızlar, 15 yaşındayım ve kendimi bildim bileli benden ve annemden hoşlanmayan bir babaannem; sinirliliğin kitabını yazmış, anlayışsız, duygusuz bir dedem; iki yüzlü, bencil bir halam; aynı şekilde bir eniştem, onların salak çocukları HAYATIMI BERBAT EDİYORLAR!!
İki gün önce babaannemlerde elimi küflü paslı bir testereyle kestim kimsenin umru olmadı.. Kuzenim bir yerden bulmuş ben de ondan almaya çalıştım, küçük daha bir yerine zarar verecek diye, o da inadına elimde tutarken çekti ve baş parmağım kesildi. Can acısı falan umrum değil, zaten canım da tatlı değildir ama tetenoz diye bir şey var. Kendi çocuklarına olsa halam kıyameti koparırdı ama bana hiçbir ilgi göstermedi; bu da yetmezmiş gibi, o elimle bana sofra kurdurdu!! Kolanya dökmemi bile söylemedi, ne vicdansız insanlar bunlar!! Benim de aklıma gelmedi o an bu, sadece yara bandı isteyebildim çekine çekine.. :(
Sonra annemle gittik acile, aşı yaptılar, temizleyip sardılar falan.. Önemli bir şey yok ama bu kadar değersiz olmak da sinrimi bozuyor.
Bu da yetmezmiş gibi bana suç attılar; neymiş ben çok çekingenmişim, hiç söylememişim bile...
Bile bile yalan söylüyorlar..
Bu da yetmezmiş gibi onlar yüzünden şort, askılı, yakası açık falan da giyemiyorum. Zaten ben dikkat çekmekten falan pek hoşlanmam ama onlar duyacak diye yok erkek arkadaşlarımla dışarıya çıkmıyorum, yok kılığıma dikkat ediyorum.. Zaten onlara kalsa ben çarşafa bürüneceğim!! (çarşafı küçümsediğimden değil asla, sadece bana çok karışmaları sinrimi bozuyor, herkes kendi bildiğini yaşasın ya) Onlara giderken uzun kollu, uzun tunikler falan giyiyorum zaten.
BİR DE ANNEME, ANNEANNEMLERE BENİM YANIMDA LAF ATMASI YOK MU...
-Senin annen kafayı mı yedi?
-Teyzeni de biz besledik zaten.
-Annen babanın parasını mı yiyor?
-Annen beni biraz seviyorsa başını örtüp gelsin buraya, yoksa ölürüm ben.. (NERDE BİZDE O ŞANS)
-Zeynep, aman sen bu kızlar gibi erkeklerle takılma, cehennemde yanarsın, aman onlar gibi kısa kollu da giyme.
MEŞHUR BABAANNE SÖZLERİMİZ..
Halam da anneme şişko falan demiyor mu... AĞZININ ORTASINA ÇARPACAKSIN BİR TANE.. Sinirlerim dayanmıyor artık ya, bana, anneme hakaret etmelerinden, hayatımıza karışmalarından bıktım, bıktım..
Ailede de bir bizi sevmiyorlar zaten, gerçi onların sevgisine kalmadık ama.. Benim yanımda diğer torunlarıyla meyve yerler, ben onlara hizmet ederim; en güzel hallerimiz!!

BEN BUNLARLA NE YAPACAĞIM!!? :25:
Biliyorum bir çözüm bulmak zor ama birkaç öneri iyi olabilir..

Son düzenleme:
ayy canim benim allah sana bol sabirlar versin ne sinir babanen varmissenin oyle dusman basina ben en cok annenin sahsinahakaret etmesine sinrlendim babane madem oyunoynamak istiyo kusurlari gostermek istiyo sende onun kusurun bul ve bildiginacikacik soyle gorumceye gelince annen cok sessiz birimi bu kadar ezditiyo kendini coksviyesiz ve cok nahos bir durum

ayy canim benim allah sana bol sabirlar versin ne sinir babanen varmissenin oyle dusman basina ben en cok annenin sahsinahakaret etmesine sinrlendim babane madem oyunoynamak istiyo kusurlari gostermek istiyo sende onun kusurun bul ve bildiginacikacik soyle gorumceye gelince annen cok sessiz birimi bu kadar ezditiyo kendini coksviyesiz ve cok nahos bir durum

Onun kusurunu bulmak zor değil zaten :p Ama kendine en ufak laf ettirmiyor, geçen ''annen kafayı mı yedi?'' dediğinde ''ne alaka'' dedim hemen başladı çemkirmeye... Hiç kendisine laf ettirmiyor. Annem ve babam ayrılmadan önce evet annem çok sessizdi, sonra ayrıldılar tekrar evlendiler, şimdi o kadar da değil ama babam sağ olsun..!! Ailesiyle aramız bozuk olsun istemiyor!! Annemin de yapacak bir şeyi yok.. Zaten babama göre annem hep beni babaannemlere karşı kışkırtıyor, yoksa ben onları severmişmişim.. Ben de böyle düşünmesin daha fazla diye babama da şikayet edemiyorum bu şeytanları :/

baban yokmu.....

Var ama işte... O da ailesine karşı çıkmıyor ki hiç. Zaten ona babaannemlerden bahsetsem... Kesin yine beni suçlar!! Aslında bize değer vermediğinden değil, o da farkında ailesinin ama atamıyor satamıyor. AMA ATSA SATSA İYİ OLACAK BENİM SABRIM TAŞACAK BİR GÜN..

Onun kusurunu bulmak zor değil zaten :p Ama kendine en ufak laf ettirmiyor, geçen ''annen kafayı mı yedi?'' dediğinde ''ne alaka'' dedim hemen başladı çemkirmeye... Hiç kendisine laf ettirmiyor. Annem ve babam ayrılmadan önce evet annem çok sessizdi, sonra ayrıldılar tekrar evlendiler, şimdi o kadar da değil ama babam sağ olsun..!! Ailesiyle aramız bozuk olsun istemiyor!! Annemin de yapacak bir şeyi yok.. Zaten babama göre annem hep beni babaannemlere karşı kışkırtıyor, yoksa ben onları severmişmişim.. Ben de böyle düşünmesin daha fazla diye babama da şikayet edemiyorum bu şeytanları :/

himm cok zorbir durum gercekten abin yada ablan falan yokmu senden buyuk olarak onlar devreye girse yada ne biliyim babanenin cekinecegi birisi hot dese belki eskisigibi cemkiremez kac yasinda bu arada babanen? en gicik oldugum durumdur benim babanemde boyleydi ama benim babamannemiezdirmzedi oyuzden babanem sadece kendi kendine soylenirdi sen biraz anneni ezdirme sesiniyukseltsen belki bu kadar giki cikmaz nasilsa iyi olsanda kotusun onun icin bide boyle denesen

himm cok zorbir durum gercekten abin yada ablan falan yokmu senden buyuk olarak onlar devreye girse yada ne biliyim babanenin cekinecegi birisi hot dese belki eskisigibi cemkiremez kac yasinda bu arada babanen? en gicik oldugum durumdur benim babanemde boyleydi ama benim babamannemiezdirmzedi oyuzden babanem sadece kendi kendine soylenirdi sen biraz anneni ezdirme sesiniyukseltsen belki bu kadar giki cikmaz nasilsa iyi olsanda kotusun onun icin bide boyle denesen

Teşekkür ederim ilgin için :')
Ama yok işte, ben ona cevap versem hemen babama gidecek ballandıra ballandıra anlatacak. Daha sonra babamdan onu dövdüğümü falan duyarsam şaşırmam yani.. Abim ablam yok, iyi ki de yok, bu kadını onlar kesmez zaten, yazıkcağızlar benim gibi yaşayıp giderlerdi sanırım :D
Ya ben babama anlatmaya ve senin de dediğin gibi biraz elimi masaya vurmaya çalışacağım sanırım.. Umarım işe yarar, babamla da aramı bozmayayım da.. 65 yaşında ayrıca o cadı..

Teşekkür ederim ilgin için :')
Ama yok işte, ben ona cevap versem hemen babama gidecek ballandıra ballandıra anlatacak. Daha sonra babamdan onu dövdüğümü falan duyarsam şaşırmam yani.. Abim ablam yok, iyi ki de yok, bu kadını onlar kesmez zaten, yazıkcağızlar benim gibi yaşayıp giderlerdi sanırım :D
Ya ben babama anlatmaya ve senin de dediğin gibi biraz elimi masaya vurmaya çalışacağım sanırım.. Umarım işe yarar, babamla da aramı bozmayayım da.. 65 yaşında ayrıca o cadı..

ohooooo daha cok gencccccc

Sana yardimci olmayi cok isterdim ama caresi yok cunku ayni seyleri bende yasadim aileme cok cektirdi baba tarafi hala cektiriyorlar ama ne babam sesini cikarabilio ne bize izin var o yuzden hep susmak zorundayim aralarda laf sokmalar yapiyorum sadece anlattiklarinda kendi hayatimi gordum resmen takmamaya caliscan baska yapcak birsey yok inanki karsi cikabiliyorsan cesaretin varsa alip karsina anlatabiliorsan durumu o baska

Sana yardimci olmayi cok isterdim ama caresi yok cunku ayni seyleri bende yasadim aileme cok cektirdi baba tarafi hala cektiriyorlar ama ne babam sesini cikarabilio ne bize izin var o yuzden hep susmak zorundayim aralarda laf sokmalar yapiyorum sadece anlattiklarinda kendi hayatimi gordum resmen takmamaya caliscan baska yapcak birsey yok inanki karsi cikabiliyorsan cesaretin varsa alip karsina anlatabiliorsan durumu o baska

Bunlar laftan anlamaz ki.. Ee senin annen baban ne yapıyor bu durumda? :/

allah sabır versın mumkun olduğunca az görüşmeye çalışın senı kötüleyecek olasalar bıle anneme benım yanımda böyle konuşamazsını dee hakaret ettıklerınde ne derlerse desınler başka cevap verme o laf onlara yeter

Cok sasirdim.. Bu kdr koyu muamele gordugunuz evde ne isiniz var? Ben cok asi kizmisim demekki, babama fln patlardim ben millete hizmet etmeye mi gidecegim diye..

Sende annende yumusak baslisiniz belli ezmislerde ezmisler sizi.. Hadi anneni bi yastan sonra degistrmek zorda, sen sen ol kimseye yaranmak icin kendini ezdirme, kisiligini yok saydirma. Baban bile olsa..

Yalnız değilsin. Benim de babaannem öyleydi. Şimdi yaşlandı. Şimdi de halam onun kızları amcamların saçma sapan karıları ile uğraşıyorum. Hala annemi ezmeye çalışıyorlar. Uyuzdur oluyorum.

Cok sasirdim.. Bu kdr koyu muamele gordugunuz evde ne isiniz var? Ben cok asi kizmisim demekki, babama fln patlardim ben millete hizmet etmeye mi gidecegim diye..

Sende annende yumusak baslisiniz belli ezmislerde ezmisler sizi.. Hadi anneni bi yastan sonra degistrmek zorda, sen sen ol kimseye yaranmak icin kendini ezdirme, kisiligini yok saydirma. Baban bile olsa..

Annem oraya gitmiyor zaten, bana diyorlar diyeceklerini; annem de gitmemekten başka ne yapabilir ki? Neyse ben babama anlatacağım bunları, bakalım ne diyecek :/

Yalnız değilsin. Benim de babaannem öyleydi. Şimdi yaşlandı. Şimdi de halam onun kızları amcamların saçma sapan karıları ile uğraşıyorum. Hala annemi ezmeye çalışıyorlar. Uyuzdur oluyorum.

Milletin işi gücü yok gelinlerle, torunlarla uğraşıyor -,-
Benim babaannem yaşlansa zaten halamı falan ezer geçerim artık, bu kadına katlandım bu kadar gerisi umrum olmaz!!!!!!!!
Ayrıca senin için de üzüldüm, umarım bir şekilde durumdan kurtulursun <3

Seni benden daha iyi kimse anlayamaz canım.
Ben 19 yaşındayım. Annemle babam ayrı. Ömrüm baba tarafının rezillikleriyle geçti.
Ne zaman karşılaşsam anneme laf sokan insanlardı. Ama ben hiçbir zaman ezdirmedim ne kendimi, ne annemi. Senin yaşındayken şimdiki gibi değildim, sadece susuyordum ama artık öyle yapmıyorum. Sen de küçükken daha, ipleri eline al.

Benim babam dünyanın en sinirli insanıdır, her şeye kızar bağırır. O yüzden babamın yanında ne onlar bana bulaşırdı, ne ben onlara. Ama yalnızken de ağızlarının payını verirdim.
Bunlar özellikle halalarım, babamın annemi aldattığı pavyon kadınını evinde bakmış, beslemiş insanlar. Bir de utanmadan anneme laf sokarlar. Ben de anneme çok düşkünümdür, hayatta susamam. Hemen veririm cevaplarını.

Onların yanına giderken onların istediği gibi giyinirsen daha da çok üstüne gelirler. Bildiğini okuyacaksın. Onlar senin giyim tarzına alışacak, sen onların dayatmasıyla giyinmeyeceksin.

Onlara hizmet etmek de ne demek? Buna mecbur değilsin ki. Kimsenin yaptığı işten fazlasını yapma. Al eline bir kitap, benim bunu okumam lazım okul açılana kadar de, kalkma hiç yerinden.

Laf soktuklarında da sessiz kalma, ezdirme kendini.

- Annen babanın parasını mı yiyor ? dediler mesela, "babam annemin parasını yiyecek değildi herhalde. ahahah" de sonra çık git odadan.

Annene şişko mu dediler, "babam çok iyi bakıyor anneme hahaha :)" de.

Sinir et onları ki, bir daha bulaşamasınlar. İçini dökmek derdini paylaşmak istersen ben buradayım. Seni anlıyorum; sadece sessiz kalma.

Back
X