- 1 Aralık 2011
- 3.603
- 5.564
- 358
- 36
Kızlar merhaba. Benim sorunum şu,ben babamla gorusmuyorum annemle bebekken ayrılmışlar sebebide babamın dolandırıcı oluşu. Bu yüzden çocukluğumda da çok çektim. Bu arada anneannem ve dedemle büyüdüm. 18 yaşıma geldiğimde bir avukattan da akıl alarak dedem evlatlık davası açıp beni nüfusuna aldı. Soyadım kütüğüm değişti ama baba ismi silinmedi doğal olarak. Ben yıllarca kurtuldum bilirken geçenlerde bi yazi çıktı karşıma. Evlatlık alınan biyolojik ailesininden de varisi olur diye. Babam zaten dolandırıcı olduğu için ölürse kesinlikle borç kalır diye düşünüyorum ama asla gorusmedigim ve nerde olduğunu bile bilmediğim için öldüğünde haberimin olması pek mümkün durmuyor. Borcunun bana kalmaması için öldükten sonra 3 ay içinde reddi miras yapmam gerekiyormus. Anca belki cenazesi ortada kalirda ararlarsa bilemem. Bi keresinde kendisi hapisten çıktı korona testine girmemiş nerde biliyor musunuz diye aramislardi o sayede hapse de girdiğini öğrenmiş oldum. Konudan anlayan varsa bana ne önerebilir merak ediyorum yapabileceğim birşey olmalı şimdiden teşekkürler