Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tebrikler...
aklıma birşey gelmiyor ama
biz geçtiğimiz pazar eşimle önce benim babamı
sonra onunkini arayıp babalar günü kutladık :roflol:
kimse de demedi ki bu hafta değil.
aradan çıkardık artık
nasılsa kutladık diye hediye gerekmez değil mi?
tebrikler...
aklıma birşey gelmiyor ama
biz geçtiğimiz pazar eşimle önce benim babamı
sonra onunkini arayıp babalar günü kutladık :roflol:
kimse de demedi ki bu hafta değil.
aradan çıkardık artık
nasılsa kutladık diye hediye gerekmez değil mi?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım benim önemli olan hatırlamak hediye önemli değil..bizim ilk olduğu için unutmayacağı bir şey olsun istiyorum ama aklıma bişide gelmiyo ...((
yıllardır kafamda tasarladığım bir hediyem var yapan yer tanımadığım için yaptıramadım.plaketler varya kırmızı kadife kapaklı şeylerin içinde oluyo ben ondan yaptırmak isterdim üzerinde"dünyanın en iyi babası" yazılı çok hoş olurdu ya...
yıllardır kafamda tasarladığım bir hediyem var yapan yer tanımadığım için yaptıramadım.plaketler varya kırmızı kadife kapaklı şeylerin içinde oluyo ben ondan yaptırmak isterdim üzerinde"dünyanın en iyi babası" yazılı çok hoş olurdu ya...
başka bi topik daha var babalar günüyle ilgili orayada koymuştum ama sizlerede fikir olsun diye burayada ekliyeyim :)
bende bunu sipariş verdim inşallah kargoda bi sorun çıkmazda sorunsuz gelir arka tarafı çıkmamış ama biricik kızından:) yazıyo ve iki el var bir babanın biri çocuğun