Babalar Günü

Asıl yapmazsanız üzülür...
Hastalıktan eğitimlerine kadar ilgileniyor diyorsunuz, kesinlikle hak ediyor.
Bence hediyeden ziyade güzel bir gün organize edin. Ufak bir hediye ya da not destekler tabii...
Piknik olabilir ya da film gecesi, gün içinde de toplu babalar günü fotoğrafınızı da çekin, oh mis :KK51:

Ön ayak olun evet. Ama bence özellikle çocuklarınızın kendi babaları ile aralarının iyi olmasını da sağlayın. Ona da bir hediye alın. Çocuklarınız küçük kendileri yapamaz. Belki eşinizin ilk eşi de yapsaydı böyle soğukluk olmazdı. Ben de eski eşime bir hediye aldım, kızım verir hafta sonu kendisi almış gibi. Okuldan gezmeye fırsatımız olmadı. Böyle küçük şeyler önemli.

Ön ayak olun evet. Ama bence özellikle çocuklarınızın kendi babaları ile aralarının iyi olmasını da sağlayın. Ona da bir hediye alın. Çocuklarınız küçük kendileri yapamaz. Belki eşinizin ilk eşi de yapsaydı böyle soğukluk olmazdı. Ben de eski eşime bir hediye aldım, kızım verir hafta sonu kendisi almış gibi. Okuldan gezmeye fırsatımız olmadı. Böyle küçük şeyler önemli.
Çocukların öz babalarıyla da araları iyi.Her hafta sonu bir gün mutlaka beraberler,onda kalıyorlar,beraber tatile gidiyorlar.Öz babalarını da seviyorlar,severek gidiyorlar.Evde en ufak kötü bir şey söylenmez hatta eşim hep tembihler kızımi,oğlum babanıza geç cevap vermeyin merak eder vs diye .Kendi başına geldiği için o konuda ki üzüntüyü biliyor ve öz babanın yaşamasını istemiyor .Çocuklarım boşanmış bir anne babanın çocukları evet ama hem üvey hem öz baba açısından çok şanslılar binlerce şükür.

Back
X