- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
Kizlar 23yasindaym biri 17aylik biri 3aylik 2oglum var esim 2sini de istemedi ha cinsiyetlerini ogrenince vay oglum olcak bee diye havalara girdi 2sinde de 2gun 3.gun yine basa sardi ilk geceden hamile kaldm ilk ogluma 2.de gercekten korunmamiza ragmen oldu, demek ki nasibi varms yavrumun.. 2si de sezaryen bu arada arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk ama asla vazgecmedm yavrularmdan... Zaten sinirli biri ustelik askeriyede iyice psikolojisi yiprandi. 2.yi dogurdm diye uzman oldu parasi iyi diye, cocuklara iyi bi gelecek sunalm diye ama hic degsmedi.Her gun her Allahin gunu 2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun, sen lisede unide yeternce yasamssn demek ki ama ben yasayamdm bise, senle yasayacktm bu hayati ne guzel senin yuznden adim cikti 2cocukla, rezil kepaze ettin beni vs vs diyip duruyo, istisnasz her gunu boyle ve asiri kiskanc; basortume taktigim minicik ignenin rengne bile karisir, asla renkli taktrmaz illa siyah olcak belli olmayacak artk benm de benligm kalmadi 2cocuga bakck takaatim kalmadi Allahtan annem geldi de rahatladm biraz..