Doğuma Hazırlık babaların doğuma girebildiği hastaneler?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
118
İstanbul
arkadaşlar benim doktorum sezeryanda almıyoruz normalde doğumda alıyoruz dedi ve çok saçma geldi giriliyo diye biliyodum. başka hastane de doğumu düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum..

türkiyede yasamadigim icin bilmiyorum ama banada sacma geldi insan dogum aninda esini yaninda görmek ister demi..benim ilk dogumuma esim ve görümcemde girdi sorun cikarmadilar ikinci dogumum sezeryanla oldu yine esim yanimdaydi,bence yanliz girmeyin doguma esinin destegi o an cok önemli hayirli dogumlar canim...

memorial şişli de yaptım tüm doğumlarda eşler giriyor . doktorum Remzi aydın. çook sıcak kanlı esprili ve gerçekten güvenebileceğin birisi. hastane zaten çok temiz. ancak ssk geçmiyor. özel sigortan varsa tavsiye edebilirim. ama diğer bayan doktorlarda çok yakındı. hayırlı doğumlar.)

öylemi ataşehirdede var ordada muhtemelen öyledir bi araştırıym masrafları nasıl ne kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…