• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam 4 aydır hala söz kesmek ıcın cevap vermedi

faithless

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
111
0
0
İstanbul
kızlar merhaba ben buraya bır kız arkdasımda uyeydı gordum yenı uye oldum neyse benım bır sorunum var sızınle paylasmak ıstedım 2 yıldır konustugum bır sevgılım var fakat meslegı dolayısıyla ıspartada yasıyor neyse benı 4 ay evvel ıstemeye geldıler babam dusunelım dedı 4 ay gectı hala bır cevap etmedı sevgılım benı sıkıstırıyor hep kavga edıyoruz herkes soruyor dıyor bugun babama gıdecegım bu arada anne babam ayrı ona konuyu acacagım ama annem halam hasta dıye konuyu acma dıyor halam kanser ve son asamada bende ne alaka sadece bır soz dıyorum cok endıselıyım kızlar neyapacagımı bılmıyorum aılem onunla evlenmemı ıstemıyor meslegını ve aılesını bana yakıstırmıyorlar sevgılımle cok sorunlar olmaya basladı aılemın ıstemedıgını anladı hergun aglıyorum ne olur ne yapayım soyleyın bana bu arada sevgılımın meslegı zıraat experlıgı of of :( sevgılımlede sorunlar var :2:

Back