Babam Annemi aldattı :'((

Çok zor bir durum bu, ben ki çok duygusal, hassas, kin tutamayan bir insanım, ben sanırım küs kalamazdım ama dediğin gibi hiç bir şey eskisi gibi de olmazdı, olamazdı ki.. :50:

çok zor bir durum canım bu kötü günlerde kesinlikle annenin yanında olmalısın.babana karşı kırgın ve kızgınsın ama bnce yine de ona karşı saygını kaybetme.tepki göster ama bnce aşırıya kaçma sonuçta o senin baban.hata yapmış olsa bile....insan kaybedince yerini dolduramıyor emin ol .

Onlar Senin büyüğün aralarına girme Babana Saygılı davran anne nede destek olmaya çalış. Su akar yolunu bulur herşeyi akışına bırak. Sen Daha Önemlisin bu konularla hayatını karartma derim Sevdiğin zevk aldığın işlerle uğraş yoksa sende etkilenirsin hayatın maf olur...

Çok hassas bir konu. Evet baban, model aldığın insan, karşındaki adamda aradığın insan ve çok seviyorsun.
Bu ayrı. Fakat onu her gördüğünde sizi kandırıp gittiği, annene yaptığı saygısızlık aklına gelmeyecek mi? Bunların nedenini sormadan sorgulamadan, öfkeni dışa vurmadan mı devam edeceksin? Edebilecek misin?
Önce bunları düşünmeni öneririm.

Benimki de benim annem aldatmisti, ama bize de kotu davrandigi icin babamdan kolayca sogumustum.

Sizinki daha zor bir durum, insan sevdigi birinin sevdigi baska birini uzmesini gormeye dayanamaz, hele taraflardan biri annenizse..... Burda mazlum olan anneniz, gunahkar olan babaniz ama ikisini de seviyorsunuz.

Soyleyecek bir sey pek bulamiyorum, sizin icinizden ne yapmak geliyor ?

Öncelikle yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Bu aralar daha çok duygularımla hareket edıyordum bırazcık oturup mantıklıca düşünmeme sebep oldu.. Elbette ki hep annemin yanındayım, ömrümün sonuna kadarda onun destekçisi olucam. Babama başlarda kesinlikle hakaret bile etmeden ama çok ağır ve derin cümlelerle konuştum.O inkar etmeye devam etti. O inkar ettikçe susmadım,susamadım. En sonunda babam annemi ona attığı mesajlardan dolayı savcılığa verince dayanamadım.Aradım ve bir daha beni aramamasını söyledim. Annemi bu durumada düşürebilecek kadar düşeceğini düşünmemiştim başka bir kadın uğruna.. Tüm bu olayların dışında kalmaya çalıştım ama olmuyor her gün yeni bir durumla karşılaşıyorum. Önceden olsa evet bende asla konuşmam derdim ama insan yaşayınca öyle olmuyormuş.. Konuşmayı istemiyorum bu bir gerçek ama ne yazık ki bu günahı işlemiş bir babam var ve bir kız bir babaya sanırım hayatının bazı dönemlerinde ihtiyaç duyar.. Şuan napmam gerektiğine karar veremiyorum ama sanırım bıraz zamana bırakmalıyım..

Annene destek ol ama onların tartışmalarına ,kavgalarına olabildiğince girmemeye çalış.Annenin baban hakkında , babanın annen hakkında kötü konuşmasına izin verme.Babanın annenle eş ilişkisinin bozulması niye evlat ilişkisinin de bozulması anlamına gelsin ?Onların arasında olan başka senin babanla ilişkin başka bir hikaye. Hatları karıştırıp,kabloları yakma .

Son düzenleme:
sakın sevgilinin canına yakma :) babanı da anneni de sev çünkü baban annenle anlaşamadığı için ya da başka bir kadınla mutlu olduğu için ayrıldı. yani demek istediğim bana bunu herkes yapabilir gibi geliyor canının çok yandığını elbette anlıyorum ama sen bırak artık onları. annene ve kardeşine sahip çık sevgilinle mutlu ol bu kadar :D zaten artık bir anlamda senin başka bir hayatın var ya da olacak sen ona bak

Babanızın annenizi aldatması affedilemez bir olay elbette ama babanız iyi bir eş olmayabilir ama iyi br baba olabilir. Bunu düşünün...

Back
X