- 14 Eylül 2018
- 15
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi sizdenbiriyim
:) m
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneme de hakaret ettiği zamanlar oluyor babam bana bi şey söyleyince annem babama kızıyor ama bi faydası kızmasınınBabanız size böyle davranirken anneniz ne yapıyor sadece durup seyrediyor mu yani?
Annem kızıyor yapma etme diyor ama babam bu yaştan sonra değişmeyeceği için ..Maneviyatı yaşatamadığı sürece özel okullarda okumanın, istediğin her şeyin alınmasının ne anlamı var? Paranın tek başına mutluluk getirmediğine güzel bir örnek olmuş.
Annenize de böyle yapıyor mu? Anneniz bir tepki göstermiyor mu size bunları yaparken?
Annem büyü yaptıklarını düşünüyor ben 15 yaşındayken memlekete gitmiştik o zamana kadar babamla çok iyi anlaşırdık ne zaman ki memlekete gidip döndük babam birden böyle oldu ve 5 senedir de aynı değişmez zatenGenelde babalar ve kızları iyi anlaşır sizin için üzüldüm
Babanız size böyle davranirken anneniz ne yapıyor sadece durup seyrediyor mu yani?
haklısınız tabi ama babam bişey söyleyince cevap vermem sadece odama gider ağlarımElalemin oğlu yapicagina baban yapsın lütfen zorunada gitmesin yeri geliyor bazen insan babasının çatık kasını bile ozluyoo !! Sen babana ılımlı yaklaş kızdıysa aç kalma diye kizmistir yine seni düşündüğünden !!
İnanmayın öyle şeylereAnnem büyü yaptıklarını düşünüyor ben 15 yaşındayken memlekete gitmiştik o zamana kadar babamla çok iyi anlaşırdık ne zaman ki memlekete gidip döndük babam birden böyle oldu ve 5 senedir de aynı değişmez zaten![]()
Ağlamak yerine omuzuna başını yaslasan neden desen konussanhaklısınız tabi ama babam bişey söyleyince cevap vermem sadece odama gider ağlarım
Peki anneniz ne diyor bu durumaöncelikle merhaba herkese,bu konuyu yazmak için üye oldum siteye.
babam beni sadece doğum günlerimde öper.başka bişeye sinirlenir bana hakaret eder,bi keresinde evdeki internetin süresi dolmuştu yeni internet yaptırcaktık,benim telefonumda internetim yoktu ve babama telefonundan bi şeye bakabilir miyim dedim seninle uğraşamam dedi o gün annemde evde yoktu saatlerce sessizce ağladım.daha yeni uyandım ve az önce hala kahvaltı yapmadığım için babam anneme kalksın kahvaltı yapsın bak bu kız beni çok sinirlendiriyor sinirlerimi bozuyor dediğini duydum,düşünün kahvaltı yapmadığım için böyle diyo.annemle öyle değilim,arkadaş gibiyim,babamın tam zıttı yani.kapıyı çaldığında iki saniye geç açtım diye küfür edip kendi kendine söylenen biri.
babamın tek yaptığı şey beni okutmak hep özel okullarda okuttu bi şey istedim mi aldı para konusunu hep halletti ama onun dışında bana bi kere sarıldığını görmedim,sadece küfür edip hakaret ediyor.
babam çok iyi bi insan ben dışındaki herkese,neden bana böyle yapıyo anlamıyorum,babamı tanıyan birine anlatsam saçmalama felan diyip inanmaz bana davranışlarına.
annem ailesinden böyle gördüğü için sana böyle davranıyo diyo ama bilmiyorum.
Hiç sağlıklı bir durum değil bu. Anneniz küfüre vs birşey demiyor mu? Özel okula göndermek birşey değil benim gözünde, çocuğuna psikolojik zarar vermek kötü bir durum. Yaşadığınız şey de hiç normal değilöncelikle merhaba herkese,bu konuyu yazmak için üye oldum siteye.
babam beni sadece doğum günlerimde öper.başka bişeye sinirlenir bana hakaret eder,bi keresinde evdeki internetin süresi dolmuştu yeni internet yaptırcaktık,benim telefonumda internetim yoktu ve babama telefonundan bi şeye bakabilir miyim dedim seninle uğraşamam dedi o gün annemde evde yoktu saatlerce sessizce ağladım.daha yeni uyandım ve az önce hala kahvaltı yapmadığım için babam anneme kalksın kahvaltı yapsın bak bu kız beni çok sinirlendiriyor sinirlerimi bozuyor dediğini duydum,düşünün kahvaltı yapmadığım için böyle diyo.annemle öyle değilim,arkadaş gibiyim,babamın tam zıttı yani.kapıyı çaldığında iki saniye geç açtım diye küfür edip kendi kendine söylenen biri.
babamın tek yaptığı şey beni okutmak hep özel okullarda okuttu bi şey istedim mi aldı para konusunu hep halletti ama onun dışında bana bi kere sarıldığını görmedim,sadece küfür edip hakaret ediyor.
babam çok iyi bi insan ben dışındaki herkese,neden bana böyle yapıyo anlamıyorum,babamı tanıyan birine anlatsam saçmalama felan diyip inanmaz bana davranışlarına.
annem ailesinden böyle gördüğü için sana böyle davranıyo diyo ama bilmiyorum.