Babam bana hakaret ediyor

Babanız size böyle davranirken anneniz ne yapıyor sadece durup seyrediyor mu yani?

Maneviyatı yaşatamadığı sürece özel okullarda okumanın, istediğin her şeyin alınmasının ne anlamı var? Paranın tek başına mutluluk getirmediğine güzel bir örnek olmuş.

Annenize de böyle yapıyor mu? Anneniz bir tepki göstermiyor mu size bunları yaparken?

Elalemin oğlu yapicagina baban yapsın lütfen zorunada gitmesin yeri geliyor bazen insan babasının çatık kasını bile ozluyoo !! Sen babana ılımlı yaklaş kızdıysa aç kalma diye kizmistir yine seni düşündüğünden !!

Annem kızıyor yapma etme diyor ama babam bu yaştan sonra değişmeyeceği için ..

Babanız size böyle davranirken anneniz ne yapıyor sadece durup seyrediyor mu yani?
haklısınız tabi ama babam bişey söyleyince cevap vermem sadece odama gider ağlarım

İnanmayın öyle şeylere
Sizin bilmediğiniz bir derdi vardır belki

Belki babanıza yanaşsanız siz sarılsanız daha iyi olur. İnanın bir gün o çatık kaşlar bile özlenir. Ben babası 15 yaşında kaybetmiş birisiyim. Hayatta aradığım tek şey babam.

Peki anneniz ne diyor bu duruma

Başka kardeşiniz falan var mı ?

Gerçekten aranızda başka hiç bir sorun yok mu ? Herşey durduk yere mi oluyor ?

Hiç sağlıklı bir durum değil bu. Anneniz küfüre vs birşey demiyor mu? Özel okula göndermek birşey değil benim gözünde, çocuğuna psikolojik zarar vermek kötü bir durum. Yaşadığınız şey de hiç normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…