BABAM BENİ DELİ EDİYOR

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
Ya kızlar yemin ediyorum şu ev beni öldürüyor ya akşama iftara kaynanamgili davet ettik off ya babam her şeye ama her şeye karışıyor yok şunu da yapın yok sigara böreği de sarın yok bunuda koyun ya bi dur be adam valla cinnet geçirecem hadi sadece ön hazırlıkta karışsa neyse diyecem ama adam geçen yıl iftarda herkes sofrada yemek yiyor daha hadi onuda ver yiyelim bunuda ver yiyelim deyip duruyor ya bıktım bundan ya kesin bu akşam da aynısi olacak bari sofrada bi muhalefet olma karışma şimdi markete gitti yine halen bir seyler almaya

İlgileniyor işte adamcağız demek ki titiz,bir şeyler yapmaya çalışıyor .Ben kızamadım babana.Ben olsam bir öper babacım sakin ol biz hallederiz derdim .Başlığı görünce kötü bir şey sandım neyse ki değilmiş.Böyle bir şeyden dolayı kızma babacığına sen de.

ne olursa olsun o kisi babaniz.bu tarz "be adam" konusmalarinizi cok yadirgadim.sonucta kotu niyetli bir durum.yok.ortada. oyle seyler yapiyosa idare etmeyi.bilin. bir gun babasiz kalirsaniz bu halini bile ozlersiniz bunu dusunerek haraket edin ve babaniz hakknsa ne.siz.bu tarz konusun ne de baakasinin konusmasina izin verin. evlendikten sonra evliligin ne kadar guzel.giderse gitsn babanin kiymeti farkli oluyor.

Beraber mi yaşıyorsunuz?
Yok eğer misafir olarak geldiyse, idare edin biraz.

Babanızla mı yaşıyorsunuz?
Tüm yemekleri ortaya servis edin herkes istediğini tabağına alsın.
Ayrı yaşıyorsanız başka birilerini ağırlayacağınızda babanızı dahil etmeyin onu ayrı davet edersiniz sonra.

Babanız için "bu adam" demeniz hiç doğru değil. Ayrıca bu kadar tahammülsüz olmamalısın. Adamın belli ki en ufak bir kötü niyeti yok. Baban olduğu için de tahammülü daha fazla göstermelisin. Böyle düşündüğünü bilse ne kadar üzülür.

Hayır babam çok ikramı seven insandır doğru ama gerçekten çileden çıkartıyor annem ve ben pes ettik artık ve zaten o kadar şeyi yapmak yetiştirmek imkansız zaten fazla fazla var ve beğenmiyor bir de

Yani şuna açıklık getireyim burda ben babama ciddi anlamda kızmıyorum felan yanlış anlaşılmasın ama ne deyipte baba sen otur karışma diyebilirim onu ikna etmek için önerileriniz nedir böyle onun mutfağa girmesini engelleyecek bahane :)ona kizdigimi düsünmeyin

Tamirlik birşey yokmu evde?
Erkekler sever tamiri onunla uğraşabilir mesela.

Bu konuda benim babam da böyledir.
Elinden gelse misafire paspas olacak, o derece iyi ağırlamak ister.
Her şeyi kontrol eder, karışır, bir bana güvenir bu konularda ondan dibimden ayrılmaz.
Annem evden kovalar.
En son misafir geldiğinde meyve almaya diye yolladık, 11 çeşit meyve almış tabaklara bile sığmadı.
Gelen misafir 'daha yok muydu' diye ironi yaparken bile mapçup oldu, bulabildiklerim bu kadar diye.

Evet haklısınız, sinir bozucu olabiliyor ama bunu işkence diye değil kendi içlerindeki insan sevgisinden ve mahçup olmamak adına yapıyorlar.

burda be adam derken kızgınlık ya da bir art niyet yok bende fakat yazili olarak ifade edildiğinde kötü anlaşıldı ve hemen düzelttim

Ya evet öyle şimdi pastaneye gitti halen gelmedi acaba neler alıyor ve ben hangi tabağa sığdıracağımı düşünüyorum

burda be adam derken kızgınlık ya da bir art niyet yok bende fakat yazili olarak ifade edildiğinde kötü anlaşıldı ve hemen düzelttim
Baba karışma biz hallederiz demek ya da babanızın bu söze riayet etmesi imkansızsa,hiç dertlenmeyin.
Başa gelen çekiliyor zira.

Haklısın bence. Öyle uzaktan karışmak yok. İnsanın belli bir planı oluyor. Temizlik var, menü var. Börek isteyen kendi yapsı . Hazır olunca hrrkes sever misafir ağırlamayı, sohbeti . Keşke aşçım olsa hergün misafir gelse.

Ramazanda çenesine vuranlardan belki babanızda.
Boş verin tatlı sıkıntılar bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…