Babam benimle konuşmuyor

Missaxi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
30
12
18
1 ay önce babam telefondaki mesajlrımı okuyup sevgilim olduğunu öğrendi. O zamandan beri benimle konuşmuyor. Bir şey söylediğimde umursamıyor. Soru sorduğumda kestirme cevaplar veriyor. Ben ortamda bulunduğum zaman surat asıyor ve hiç ses çıkarmıyor ben de aile huzuru bozlmasın diye odamdan çıkmıyorum. Annem konuşmamı istiyor, odaya çağırıyor beni gitmiyorum. Annem sevgilimi öğrendiği zaman bir şey söylememişti normal anne tepkisi vermişti ama babam öğrendikten sonra her gün "ayrıldınız mı?" diye soruyor. Babamın beni okutmayacağı, okuldan alıp normal bir liseye vereceği gibi tehdit maksatında şeyler söylüyor, etrafımda benimle olan kimse yok. (fen lisesi öğrencisiyim ve okulda bir çok kez derece yaptım). Babam böyle şeyler yapar mı bilmiyorum. Bu kadar katı olduğunu bilmiyordum. Ben babamla çok iyi anlaşıyordum tekrar öyke olmaknistiyorum, konuşmak istiyorum. Ama bana öfkeyle bakarken, benden nefret ederken bütün hevesmi kaybediyorum. Konuşmak için ne yapmam gerekir?

bence zamana bırak. yumuşayacaktır. annen yardımcı olsun biraz.

Babalar kizlarina duskun
Paylasmak istemiyor
Yas kac bu arada ?

Babanla bu konu üzerine açık açık konuş, Sen onu dinle o seni dinlesin... Elbet bulursunuz bi orta yol
Babam psikolojik danışman ama bana hiç yardımı dokunmuyor. Konuşmama izin vermiyor, dinlemiyor. Ama başkalarına elinden geleni yapıyor. Üzülüyorum, umrunda olmuyor.
Ayrıldık de geç.
Tekrar yalan söyleyip, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Babalar kizlarina duskun
Paylasmak istemiyor
Yas kac bu arada ?
16 yaşındayım. Babam bana çok düşkündür. Her zaman evlilik konusunu açınca kızım beni bırakamaz falan der. Çok severdi beni. Şu an hala öyle olduğunu hissetsem gider konuşurum ama sevmiyor aksine öfke dolu.

Babam psikolojik danışman ama bana hiç yardımı dokunmuyor. Konuşmama izin vermiyor, dinlemiyor. Ama başkalarına elinden geleni yapıyor. Üzülüyorum, umrunda olmuyor.

psikolojik danışman ve kendi kızına bunları mı yapıyor
erkek arkadaşını tanıyor mu yoksa senin sevgilin olmasından mı rahatsız

Şu an başka çaren yok ama. Yasin küçük, belli ki baban bu yaşlarda hoş karşılamıyor erkek arkadas meselelerini. İnat edersen daha kötü olabilir.

16 yaşındayım. Babam bana çok düşkündür. Her zaman evlilik konusunu açınca kızım beni bırakamaz falan der. Çok severdi beni. Şu an hala öyle olduğunu hissetsem gider konuşurum ama sevmiyor aksine öfke dolu.
Sevmedigini hic sanmam
Yasinin kucuk oldugunu dusunuyor ki evet kucuk ..
Derslerini etkileyecegini dusunuyor ki evet etkiler
Sen ufaktan yanas babaya dayanamaz yumusar :KK51:

Baban sanırım seni kıskanmış. Aşırı öfkeli tepki vermemesi bunun kanıtı. Şimdiye kadar okuldan alsa alırdı şimdiden sonra yapacağını sanmam.
Sakın ayrıldık diye yalan söyleme öğrenirse daha kötü olur.
Zamanla alışır bence. Yine de sen gidip konuşmayı dene.

psikolojik danışman ve kendi kızına bunları mı yapıyor
erkek arkadaşını tanıyor mu yoksa senin sevgilin olmasından mı rahatsız
Tanımıyor. Neden yapıyor bilmiyorun. Ayrılmamı istese zorlardı sınır koyardı. Ama o sadece konuşmuyor. Ona söylemediğim için kızdığını düşünüyorum.
Sevmedigini hic sanmam
Yasinin kucuk oldugunu dusunuyor ki evet kucuk ..
Derslerini etkileyecegini dusunuyor ki evet etkiler
Sen ufaktan yanas babaya dayanamaz yumusar :KK51:
Evet haklı, utanarak da olsa kabul ediyorum, ama biraz daha az sert olsun isterdim
Baban sanırım seni kıskanmış. Aşırı öfkeli tepki vermemesi bunun kanıtı. Şimdiye kadar okuldan alsa alırdı şimdiden sonra yapacağını sanmam.
Sakın ayrıldık diye yalan söyleme öğrenirse daha kötü olur.
Zamanla alışır bence. Yine de sen gidip konuşmayı dene.
Evet alışmasını bekliyorum. Annem de kıskandığını söylüyor.

Back
X