- Konu Sahibi delidolu26
forumda çok yeniyim bi hatam olursa şimdiden kusura bakmayın ben babannem için yazıyorum bunu bi kere hacca giden ve şu an umrede olan babannem babama ve anneme sebepsiz olarak eziyet ve beddua ediyor. umreye gitceği gün babannem eskişehirden halamla beraber umreye gidicekti.eskişehire 45 dakka uzaklıkta olduğumuz için babam işten 5 dakka izin alarak arabayla babannemi otobüse götüreceğini söyledi.babannem üzerine bile bile montunu almayarak eskişehire götürceksin beni diip arabadan inmemiş.babamdan işten atılma tehlikesini gze alarak babannemi eskişehire götürmüş.götürdüğü an babam eline sadaka dağıtması için para vermiş o ise söylenmeye ve benim yanıma yolluk bile koymadınız Allah iki yakanızı bir araya getirmesin demiş.babam hem enayi yerine konduğu için hakarete uğradığı ve ablalarının da babanneme yalakalık olsun ve babannemin böyle hareketlerinden korktuğu için yanında olmadığı için kendini yiyip bitirio.babannemin bu hareketleri ve buna benzer bedduaları sürekli oluo.ii davransak olmadı küssek olmadı kötü davransak olmadı bu eziyetten babamı nasıl kurtuarıcam ben akıl verin lütfen...