• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam chat sitelerine giriyor

nellix

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
162
180
23
Merhaba konumu okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.Lütfen hakaret içerikli mesajlar yazmayın babam sonuçta bu yapıcı olmaktan çok kırıcı olur.Son zamanlarda babam bilgisayarı çok sık kullanmaya başladı normalde de pek kullanmazdı .Hal böyle olunca bir şey beni dürtükledi ve geçmişe baktım.Biliyorum evet etik değil ama merakıma yenik düştüm .Ve farkettim ki hep chat sitesine takılmış.Bu konuşmaların içeriğini ve kimle konuştuğunu nasıl öğrenebilirim lütfen yardım eder misiniz? Güncelleme:Şimdilik bu konuyu askıya almaya karar verdim çünkü bir hafta sonra önemli bir sınavım var ve her ne kadar bencillik olsa bile gerginlik oluşsun istemiyorum.Ayrıca buradaki tavsiyeleri dinleyerek mesajları kurcalamamaya karar verdim hem onları okumaya cesaretim yok hem de soğumak istemiyorum.Bir hafta sonra da bu konuyu anneme açacağım o ne yapmasını çok iyi bilir ve üstesinden gelir diye düşünüyorum.Son gelişmeleri buraya yazarım

Son düzenleme:
Ay ne etik olmaması boşversene.
Babanın yaptığının yanında az kalır.:oha:

Sen babana bir şekilde bilgisayarı kurcaladığını söyle, yazışmaları kayıtettiğini, daha girmesin sende kurcalama arkadaşların dediği gibi soğursun babandan

Sen babana bir şekilde bilgisayarı kurcaladığını söyle, yazışmaları kayıtettiğini, daha girmesin sende kurcalama arkadaşların dediği gibi soğursun babandan
Üste çıkmayı çok iyi bilir.Suçlu ben olurum sonra.

Merhaba konumu okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.Lütfen hakaret içerikli mesajlar yazmayın babam sonuçta bu yapıcı olmaktan çok kırıcı olur.Son zamanlarda babam bilgisayarı çok sık kullanmaya başladı normalde de pek kullanmazdı .Hal böyle olunca bir şey beni dürtükledi ve geçmişe baktım.Biliyorum evet etik değil ama merakıma yenik düştüm .Ve farkettim ki hep chat sitesine takılmış.Bu konuşmaların içeriğini ve kimle konuştuğunu nasıl öğrenebilirim lütfen yardım edervmisiniz.
Babacım internette hangi siteye girdiğin kimle ne konuştuğun herşey kaydediliyo bilgin olsun istedim de. Belki korkar bir daha yapamaz

Konuşmaların içeriğini öğrenince elinize ne geçecek? Chat sitelerine ülkenin ahvalini konuşmak için girecek değil sonuçta. Bence içeriği öğrenmeye çalışmayın, daha yıpratıcı olur sizin için.
Kendisine bildiğinizi belli eden bir imada bulunabilirsiniz. Biraz gözü korkar da bir daha girmez belki. Annenize söylemeyi düşünüyor musunuz?

Konuşmaların içeriğini öğrenince elinize ne geçecek? Chat sitelerine ülkenin ahvalini konuşmak için girecek değil sonuçta. Bence içeriği öğrenmeye çalışmayın, daha yıpratıcı olur sizin için.
Kendisine bildiğinizi belli eden bir imada bulunabilirsiniz. Biraz gözü korkar da bir daha girmez belki. Annenize söylemeyi düşünüyor musunuz?
Tüm sorularınızın cevabı bilmiyorum.Kafam karışık bir hafta sonra sınavım var belki bencilce ama evde kavga gürültü olsun istemiyorum.Annemle arkadaş gibiyiz her konuyu da konuşuruz ama bu nasıl söylenir onu da bilmiyorum.

Bence konuşma içeriğine hiç bakmayın.
Ben olsam geçip karşısına konuşurdum, "bu ne hal, kaç yaşında adamsın, utanmıyor musun?" derdim.
Annenize bahsedip bahsetmemek size kalmış ama ben üzülmesini göze alamayacağım için bahsetmezdim sanırım.
Ha ama 2. kez yapar orda ipler kopar .

Babacım internette hangi siteye girdiğin kimle ne konuştuğun herşey kaydediliyo bilgin olsun istedim de. Belki korkar bir daha yapamaz
Kendi telefonundan girer çözüm değil ki.Ayrıca nasıl söylerim bilmiyorum.İnsanları kırmaktan korkan ve hayır diyemeyen bir yapım var bu konuyu babamla konuşmak çok zor olur benim için :(

Bildiğini belli etttiğinde gider telden nete girer..eline birşey geçmeyecek uğraşma.

Babanın yaptığı elbet hoş değil haklısın ama belli ki merak salmış seni dinlemeyecek..kendine yakıştırmayacak olsa hiç böyle işlere kalkışmazdı zaten..kendini üzme bazı şeyleri bilmemek daha iyidir özellikle bu tip konularda.

Bence konuşma içeriğine hiç bakmayın.
Ben olsam geçip karşısına konuşurdum, "bu ne hal, kaç yaşında adamsın, utanmıyor musun?" derdim.
Annenize bahsedip bahsetmemek size kalmış ama ben üzülmesini göze alamayacağım için bahsetmezdim sanırım.
Ha ama 2. kez yapar orda ipler kopar .
Aslıında az önce anneme söylesem mi diye düşündüm ancak annem gelir onun hakkından ve bence annem zaten çokta güvenmiyor ona .Üstelik bu benim için babamla konuşmaktan daha kolay.

Bildiğini belli etttiğinde gider telden nete girer..eline birşey geçmeyecek uğraşma.

Babanın yaptığı elbet hoş değil haklısın ama belli ki merak salmış seni dinlemeyecek..kendine yakıştırmayacak olsa hiç böyle işlere kalkışmazdı zaten..kendini üzme bazı şeyleri bilmemek daha iyidir özellikle bu tip konularda.
Çok haklısınız benim bildiğimi öğrenmesi çözüm değil.Bu yüzden anneme mi söylesem diyorum o hakkından gelir bir daha da cesaret bile edemez.Keşke öğrenmeseydim diyorum bilmemek bazen daha iyiymiş gerçekten.

Aslıında az önce anneme söylesem mi diye düşündüm ancak annem gelir onun hakkından ve bence annem zaten çokta güvenmiyor ona .Üstelik bu benim için babamla konuşmaktan daha kolay.

O zaman hiç çekinmeyin söyleyin.
Madem zaten sorunlu bir evlilikleri var, anneniz de soğukkanlı bir kadın belli ki.
Pabuç bırakmaz bu olayın üstesinden gelir siz de hiç muhatap olmamış olursunuz.

Kendi telefonundan girer çözüm değil ki.Ayrıca nasıl söylerim bilmiyorum.İnsanları kırmaktan korkan ve hayır diyemeyen bir yapım var bu konuyu babamla konuşmak çok zor olur benim için :KK43:
Tatlım o zaman babana alttan alttan mesaj vereceksin. Babacım sen benim örnek aldığım kişisin seni çok seviyorum annemle çok mutlusunuz ben sizi hep böyle mutlu görmek istiyorum ilerde inşallah torunlarınız tlacak tontiş dede olacaksın falan de babana hep sevgi gösterisinde bulun. Sana layık bir evlat olmaya çalışıyorum de belki baban vicdana gelir yanlış şeyler yapmaktan vazgeçer

Çok haklısınız benim bildiğimi öğrenmesi çözüm değil.Bu yüzden anneme mi söylesem diyorum o hakkından gelir bir daha da cesaret bile edemez.Keşke öğrenmeseydim diyorum bilmemek bazen daha iyiymiş gerçekten.

Ben onaylamıyorum ve karışma diyorum ama illa annene söylemeye kararlıysan "babam chat yapıyor" diye açıkça söylemek yerine, annenin kulağına su kaçır yani baban senden bilmesin..mesela "anne babam pc.de çok vakit geçiriyor birileriyle yazışıyor olmasın" diye şaka yollu söylersen annen zaten gözünü ayırmaz ;)

Back
X