- 4 Mayıs 2016
- 3.004
- 8.178
- 158
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonu hep ortada ve şifreyi herkes biliyor ama mesajları hep silinmiş oluyor yani gelen kutusu wp falan hep boş bir kaç gündür kontrol ediyorum ister istemez.Annem de buna göz yumacak bir kadın değil gerçekten zor bir karar bu akşam iyice düşüneceğim keşke kurcalamasaydım. Size de yardımlarınız için teşekkür ederim :)Kesinlikle hak etmiyor. Karar sizin. Ortada aldatılma gibi bir durum söz konusuysa isteyen istediğini desin, herkes buna göz yumamaz. Telefon numarası verip vermediğini bilemem ama vermişse mutlaka şüphe uyandıracak hareketleri olurdu. Gizli gizli telefonda konuşma, telefonu sürekli yanında taşıma, elinden düşürmeme vs.
Zor bir durum sizin açınızdan, kolaylık diliyorum.
İçeriği burdaki tavsiyelere uyarak kurcalamamaya karar verdim babamı uyarmak ise maalesef yapabileceğimi sanmıyorum.Keşke yapabilsem.Bugün iyice düşünüp anneme anlatıp anlatmamaya karar vereceğimO zaman içeriğe ulaş üstü kapalı uyar devam ederse annene bi şekilde ya görmesini sağla ya da anlat. Yapman gereken bu diye düşünüyorum
Aslında bunu yapabilirim ama tüm arkadaşlarımı tanıyorlar gerçi hayali bir eski arkadaş yaratabilirim.Sanırım şu an en yakın bu geldi çünkü açık açık uyarma işini beceremem.Anneme söylesem mi diye de düşünüyorum.Kafam çok karışık.Telefonu da hep ortada ve şifreyi herkes bilir.Sosyal medya kullanmaz.Telefonlarini kontrol et. Bide yaninda baskalari varken iste böyle böyle erkeklerde var arkasim anlatti nasil bir haysiyetsizlik filan de babana biliyormus gibi bakis at. Utanırda kendini belki toparlar
Allah yardımcınız olsun
Farzetki öğrendin ne yapıcaksın.Üste çıkmayı çok iyi bilir.Suçlu ben olurum sonra.
Ben de dün gece düşündüm ve askıya almaya karar verdim şunun şurasında bir hafta kaldı ve gerçekten oluşacak gerginlikler beni çok etkileyecek.Muhtemelen bir haftaya da bu huyundan vazgeçmeyecek.Sınavı atlattığım gibi de gidip anneme söyleyeceğim onun halletmesi daha iyi bir sonuç doğurur.Suçluluk konusunda beni ne kadar rahatlattınız anlatamam dünden beri kendimi suçlar mıyım diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederimBabanızla bu konuda kesinlikle muhatap olmayın. Annenize söyleyin, o gerekeni yapsın. Anneniz boşanmak isterse de hiç vicdan azabı çekmeyin. Sonuçta babanızı chat sitelerine siz sokmadınız. Asıl söylemezseniz ileride annenize karşı büyük bir suçluluk duygusu hissedersiniz -bence-. Siz de bir kadınsınız. Nitekim hiçbir insan (kadın demiyorum) ihaneti hak etmez.
Zannediyorum siz üniversite sınavına gireceksiniz. Sınavdan sonra da söyleyebilirsiniz annenize. Zaten babanızın böyle huyları varsa bu bugün oluşmamıştır emin olun. Evdeki gerginlik sizi de etkiler. Birkaç gün için geleceğinizle oynamayın. Ve dediğim gibi babanızla bu konuda hiç konuşmayın. Hatta annenize söyleyin mümkünse kendisinin yakaladığını söylesin. Sonuçta o babanızdan boşanabilir ve irtibatını koparabilir, ama siz ömür boyu o adamın çocuğusunuz. Zedeleyici diyaloglar geçmesin aranızda.
Allah yardımcınız olsun.
Bilgisayarı bozamam içinde tez gibi çok önemli şeyler var.Anneme söylemeye karar verdim o bu işin üstesinden çok iyi gelir ama şu an değil önümde atlatmam gereken bir sınavım var.Farzetki öğrendin ne yapıcaksın.
1: babandan soğuyacaksın
2: utanacaksın birşey yapamayacaksın.
Annene söylesen sonrası malum. Bence pc yi bi şekil boz ve chat sitelerine girilmiş virüs kapmış de. Program yüklettim abuk sabuk yerlere girilince mail atılcak falan de. Yaşlıysa yer bidaha bulaşmaz![]()
Vazgeçtim zaten ama bir yanım hep merak edecek acaba kimle ne konuşuyor diye. Sizin adınıza da üzüldüm, ben de keşke öğrenmeseydim diyorum.Lisedeyken bende babamdan şüphelendim bilgisayara program kurdum tüm konuşmaları kaydediyordu. Okudum, okudukça ağladım, anneme hiç birşey söylemedim zaten hastaydı üzülmesine dayanamazdım. Sonuç babam gözümde bitti. Bazen diyorum ki keşke okumasaydım babama güvenimi yitirmeseydim. O yüzden sende boşver ne hali varsa görsün.
Rica ederim. Yardımcı olabildiğime sevindim.Ben de dün gece düşündüm ve askıya almaya karar verdim şunun şurasında bir hafta kaldı ve gerçekten oluşacak gerginlikler beni çok etkileyecek.Muhtemelen bir haftaya da bu huyundan vazgeçmeyecek.Sınavı atlattığım gibi de gidip anneme söyleyeceğim onun halletmesi daha iyi bir sonuç doğurur.Suçluluk konusunda beni ne kadar rahatlattınız anlatamam dünden beri kendimi suçlar mıyım diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim
Bilgisayarı bozmanız çok bir şeyi değiştirmez zaten. Bilgisayar olmazsa tablet olur, tablet olmazsa telefon olur. Yapacak insan her şekilde yapar.Bilgisayarı bozamam içinde tez gibi çok önemli şeyler var.Anneme söylemeye karar verdim o bu işin üstesinden çok iyi gelir ama şu an değil önümde atlatmam gereken bir sınavım var.