Babam erkek arkadaşımı öğrendi

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kızlar annem biliyordu ama babam bilmiyordu erkek arkadaşım olduğunu ben de evden çıkarken hep en yakın arkadaşımla buluştuğumu söylüyordum.

Bugün şüphelenmiş yine her seferde aynı şeyi diyor anlamayacağımı mı sandınız kimi kandırıyorsunuz demiş gülerek :KK53:

Ben geri kafalı bir baba mıyım niye sakladınız demiş anneme kızmamış ama utancımdan salona gidemiyorum babamın yanına :KK70:

Ya valla gülesim gelicek diye korkuyorum şaşırdım nasıl davranmalıyım :KK70:

Ben nişanlandığım günlerde bile utancımdan babamın yüzüne bakamıyodum ama baban bana çok sempatik geldi :KK70:
Aynen bende:)babamin yanina gittigimde nisan yuzugumu cikarir cebime saklardim:KK22:
Kızlar annem biliyordu ama babam bilmiyordu erkek arkadaşım olduğunu ben de evden çıkarken hep en yakın arkadaşımla buluştuğumu söylüyordum.

Bugün şüphelenmiş yine her seferde aynı şeyi diyor anlamayacağımı mı sandınız kimi kandırıyorsunuz demiş gülerek :KK53:

Ben geri kafalı bir baba mıyım niye sakladınız demiş anneme kızmamış ama utancımdan salona gidemiyorum babamın yanına :KK70:

Ya valla gülesim gelicek diye korkuyorum şaşırdım nasıl davranmalıyım :KK70:
Ne kadar tatli babaniz varmis,bence cok sansli birisiniz.Boyle baba kolay kolay bulunmaz:)Size dusen de onun guvenini bosa cikarmamaktir bundan sonra...:)

Back
X