• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam evliliğime tamamen karşı... Ne yapmalıyım:(?

arkadaşlar ben kaç derken saka yaptım konuyu okuyunca aklıma ilk o geldi öylelikle yazdım yanlış anlasıldımsenağlama gerçekten çok özür diliyorum...
amacım böle bişey yapmak deildi konuyu açan arkadasım sendende özür dilerim..

Yok o konuda sıkıntı yok zaten.benden 5 yas buyuk askerlıgını yaptı aıle ısıde degıl kendı ısı var meslegı..Ben erken oldgnu dusunmuyorum cunku ben evlenıyorum demıyorum sadce adı konsun soz olsun ıstıyoruz bu yaz nısan dgr yaz dugun olur dugune kadarda kendı cabasıyla ev alıcak buna soz verdı zatn bende soylemıstım ev olmadan gırmem dıye zaten esyalarımız tamamlandı gıbı aldık herseyı ama degdm gıbı o zaman 24 olmus olucam erken oldgunu dusunmuyorum evlılık ıcın 30 u beklememe de gerek yok sanırım cunku aıle hayatına cocuklara oldukca duskun bır ınsanım zaten Allaha sukur ehrseyı tattırdı aılem bana ve daha fazlasınıda onda gordum gıtmedgm yerlere gıttım gezıyoruz eglenıyoruz hıc trabzonlu gıbı degıl herkes beklemezler dugun yaparlar dıyordu aılesın hıc oyle baskıcı degıl bakalım mayısa az kaldı neler olucak:)
Canim elbette katilmayacaksin cunku sen evlenmeyi dusunddgne gore yasin da gelmistir diye dusunuyorsun.

ama malesef ki yasin genc. hem de cok genc. evlenmek icin cok erken. gercekten babanin dedigi gibi bak ilerde gencligini yasamadigin icin pisman olursun.

bosver baban naza ceksin sizi. erkek tarafi biraz beklesin. kiz evi naz evi demisler. baban biraz nazlansin ki zor aldik kiymetini bilelim desinler.

ayrica secdigin genc askerlik vs yapmistir, nisanlanalim beklerim deme. nisanli isen coook zok zor. hele evlenmeden gitsin gelsin. yasin da buyur. baban da bakar ki vazgecmeyeceksin, o da razi olur.

isini de kurmustur degil mi? ailesi ile is yapiyor vs deme sakin.

ayrica nerede yasayacaginiza vs karar verdiniz mi? ayni partman ayni ev vs olmayacak degil mi? konustunuz mu bunlari? Trabzonlu aileler biraz duskundurler birbirlerine. aile baglari coooooooooooooookkk kuvvetlidir. ayni apartmanda 4 elti 1 kayinvalide oyurmayin altli ustlu.
bak Of'lu ise seni oraya goturmek isteyecektir. hazir misin ailenden ayrilmaya?

en küçük olmaın etkisi var sanırım..
sende gidince artık evde bi çocukları olmayacak..ev bomboş olucak onlar için..baban bu süre mümkün olduğunca geç yaşamak istiyo cnm..
sende babanla konuş o zaman ben gezip tozmak istemiyorum de..bende bana ait bi ev,bi düzen istiyorum de cnm..

Babaların sezgileri güçlü oluyor, tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu.
Babaya rağmen mutluluk olacağını sanmıyorum arkadaşım...

benim badem gözlümü babama söylediğimde okuyordu ben öğretmendim
mezheplerimiz farklıydı
benden küçüktü
babam reddetti beni nikah yaptık eve geldim babam reddetti beni
1 yıl sonra barıştık
eğer güveniyorsan sabret sabret sabret ve de
cesaret et

babalar kızlarına duskun ouyorsanırım baban senı en kucugu omur boyu ban bakar kendını ban adar
dusucesıyle davranıyor ona bunun yanlı soldgunu wlendıgındn ondan kopmayacagını yıne onunkızı oldugunu farklı bır ewde yasayacagını yıne onu çok sevecegınıanlat bır sekılde anlaması lazım boyle olmaz zor

benim babam da hiç evlenmemi istemedi...nuh dedi peygamber demedi araya sokmadığımız kişi kalmadı ...ama ben psikolojik rahatsızlıklar geçirdim mecburen kabul etmek zorunda kaldıopuyorumnanaktan

turşunu kuracak değil ya ...er ya da geç. verecektir seni...otur açık açık konuş...ben senn rızanı almadan evlenmek istemem de...verir nasılsa..sıkma cnını

ahhh kıyamam yaa son gözağrını vermek istemiyor.. burada görev biraz anneye düşüyor senin babanla ilişkini bilmediğim için sen konuş diyemiyorum yavaş yavaş konuşa konuşa yumuşar içi inşallah dert etme :D

babanız turşunuzu kuracak değil ya..eninde sonunda evleneceksiniz,annenden yada ablalarından yardım alabilirsin..

diğer ablaların istedikleri kişilerle evlendilerse ve baban omay verdiyse
bende istediğim kişiyle evlenmek , hayatımı kurmak istiyorum diyebilirsin babana
ayrım yapmaz heralde!

bence evlılıgı bıraz zamana bırak yasın kucuk cıdden evlılık zamanın gecmıyo babanı kırmadan alıstıra alıstıra halledersınız ama acele ıle olmaz ne kadar faydası olur bılmem nacızane fıkırlerım

Back
X