babam için çok üzülüyorum

pifidik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
50
0
0
Bartın
mahfediyo resmen beni. çok şükür çok kötü durumda değil ama ülseratif kolit teşhisi kondu. ilerleyince bagırsak kanserine sebep olan bir hastalık. genelde streslı herseyi kafasına takan insanlarda çıkar.. ki babam da öyle.. şimdi yine rahatsızlandı yatıyo midesi bulanıyo ağrıyo halsizlik sürekli derin derin nefes alma ihtiyacı duyuyo.. çok üzülüyorum bu haline babamın.. bi yolu hemen acılarını dindirecek bişey varmı diye de soruyorum sizlere bilgisi olana ve dua istiyorum sizden kızlar şu an bunu okuyan sen lütfen bi dua et babam için en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

geçmiş olsun
yalnız ilerleyince bağırsak kanserine yol açıyo diye bişi yok
ilaçlarını düzenli alacak
alkolden sigaradan filan kesinlikle uzak duracak
stres yapmayacak
kontrollerine düzenli gidecek ve düzenli olarak kolonoskopi yaptıracak
ilaçlarını düzenli kullanmayıp kontrollere gitmezse kolon ca riski var

Allahın izniyle baban tedavisini olduktan sonra daha iyiye gider inşallah. benim babam da çok hastaydı. ben de çok üzülüyordum. ama tedavisini oldu şimdi gayet iyi. dua et baban için, kendini de çok hırpalama. Allaha güven.

çok sağol cnm.. şimdilik sadece lavman tedavisi görüyo bi ara iyiydi şimdi yine başladı eminim bişeye üzüldü ondan şu an böyle nüksetti

Allahın ıznıyle duzelecek cok dua edıyorum baskasının baskasına ettigi dua daha cabuk kabul olurmus sizde edin

Geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin.
amin canım sağol

Çok geçmiş olsun.
Üzülmeyin babanıza destek olun umarım atlatır eski sağlığına tekrar döner.

çok geçmiş olsun canım
çok üzüldüm.anne,baba deyince akan sular durur
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
hastalık konusunda hiç bilgim yok ancak stresli,her şeyi takan bir yapısı varsa ki derin nefes alma ihtiyacı(nefes açlığı)psikolojik olabilir
bir psikiyatra görünmesinde fayda var
çok çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.
Üzülmeyin babanıza destek olun umarım atlatır eski sağlığına tekrar döner.

öyle yapmaya çalışıyorum amiiiin cnm amin inşallah çok sağol ıyı dıleklerın ıcın

haklı olabilirsin cnm inşallah sağlıgına kavusur Allahım anne baba evlat ya sevdiginin acısını acı cektıgını gostermesın kımseye
ALLAH acil şifakar versin..çok geçmiş olsun

Allah razı olsun canım cok sağol

Allah şifa versin.
amin canım amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…