Merhaba kızlar, çok bunaldım. Babam bir alkolik. Ben kendimi bildim bileli içiyor. Arkadaşlarıyla içmeye gidip asansörün önünde yerlere yatacak kadar sarhoş bir şekilde eve dönüyordu. Dizleri kanamış halde... Annemle ben koridordaki halının üstünde yatan babamı halıyı çekerek yatak odasına taşıyor, pijamasını giydirip yatağa yatırıyorduk. Onu o halde donuyla ağzı gözü dağılmış halde görmek o kadar ağırıma gidiyordu ki... çünkü babamın tek çocuğuyum ve bana canını verir istesem, hiç şüphem yok. Annemi de beni de sever. Ama alkol alınca iğreniyorum ondan. Zayıf ve sinir bozucu oluyor. Sigarayı tamamen bıraktı. Alkolü de bıraktı. Hiç içmedi. Zaten ramazanda bırakıyordu hep. Ama uzun süre namaz kıldı ve hiç içmedi. Ama şimdi yeniden başladı. Annem ben şehşr dışına çalışmaya geldim diye yanıma geldi. O da yalnız kalınca içkiye yeniden başladı anneme git desem küsüyor. Ben gidemiyorum, yeni başladım iznim yok. Şimdi saat 1de konuştuk bariz içkiliydi. İçki neşesi vardı sesinde. Yüzğne vurdum bana karışma dedi. Ağlıyorum. Napıcam bilmiyorum.