Babam ile Barıştık !

NAzLI_S

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
124
10
18
35
Ankara
Merhaba arkdaşlarım başlıktada oldugu gıbı babam ıle barıstım.. ben 5 yasındayken annem ıle babam ayrılmıslar babam rusyaya annem amerıkaya gıttı dede babanne baktı 15 yasıma kdr malum vefat ettıler fln derken babam dönüş yaptı rus eşiyle sonda onunla kaldm 6 ay eşi sureklı sorun yapıordu hep bı tartısma cok sukur unıyı kazandım bu kez para yollamıordu bende okulu bırakıp annemın yanına gıttım benımle konusmadı bende onunla aradan 4 sene gectı ben evlendım evlendıgım kısı kendısıne uzaktan akrabamız olur nıkahta amerıkadan dırek geldıgım ıcın cagırılmadı nıkaha fakat kaynanamlar dugun ıcın kart goturdu babam benım oyle kızım yok dıyıp kapıdan kovmus neyse ıste aradan 4 sene gectı gecenlerde kendımı cok yalnız hıssettım ve babamı aramak geldı ıcımden terslıcegını dusundum cunku bır kez daha boyle oldugunda aradım terslemıstı husranla bıtmıstı ılk sesını duyup kapadım sonra cesaretımı toplayıp konustum bekledıgım gıbı davranmadı sen kızımsın atamam felan dedı neyse ıs ıyıye baglandı aynı gun benı gormeye geldı ona cok kızıyorum yaptıklarından dolayı fakat sılınmıyor ya kayınpederım ve kayınvalıdem bıraz tavırlı konustugum ıcın yuz verme gelıp gıtme dıorlar hatta kayınpederım cok ıyı ve anlayıslıdır normalde dun dedıgı benı cok sasırttı ve uzdu aynı zamanda babanı cagırmadan once bana bı sorsaydın once gelmesınden rahatsız oluorum tarzı bıseyler demeye calıstı kaynanamla evımız ıkı bına var aramızda her gıdıp geldıgım yere karısıorlar neyse durum boyle paylasmak ıstedım..

Nerden bakılsa elde kalır bir konu.
Nasıl bir anne baba sizinki.
Birinden biri sahip çıkmaz mı evladına?
Kayınpederiniz hatalı bence.
Sizi korumaya tekrar üzülmenizi engellemeye çalışıyor ama baba sizin tercih sizin.
Onun babanız olduğu ve bunun için onlardan izin almanız gerektiğini düşünemediğinizi söyleyebilirsiniz belki.
Eşiniz nerde?
O ne diyor tüm olanlara??

Nerden bakılsa elde kalır bir konu.
Nasıl bir anne baba sizinki.
Birinden biri sahip çıkmaz mı evladına?
Kayınpederiniz hatalı bence.
Sizi korumaya tekrar üzülmenizi engellemeye çalışıyor ama baba sizin tercih sizin.
Onun babanız olduğu ve bunun için onlardan izin almanız gerektiğini düşünemediğinizi söyleyebilirsiniz belki.
Eşiniz nerde?
O ne diyor tüm olanlara??

Merhaba mesajınızı yenı görebıldım..
Zaten gereken tavrı eşimin ailesine gösterdım bu onları kırarak degıldı tabıkı..
Eşim sessiz biridir hiçbir duruma mudahale etmeyenlerden.
Babam ogun sonrasında tekrar aramadı eskısı gıbı arada telefonda gorusen eskı bır tanıdık gıbı olucaz sanırım..

Back
X