babam lisedeki sevgilisine ulaşmaya çalışmış.

Aşk güzelliğe çirkinliğe bakmıyor malesef. Baksaydı eğer babanız hala memesi yere inmiş kadına değil fit ve güzel olan annenizden gözünü alamazdı. İlk aşkıdır unutamamasını anlarım ama içinde yaşamaya devam et be adam.Koskoca çoluk çocuk sahibi olmuşsun karın var evde o mesajlar nedir? Bence babanızla konuşsanız iş ileri gitmeden . Düşünsenize kadının mesaja aynı duyguyla cevap verdiğini .

Aşk yaşa, başa, dize inmiş memeye bakmıyor seviyorsan seviyorsun o kadar. Bu daha uzun boylu, ya da daha kariyerli, daha sağlıklı haydi bunu seveyim şeklinde olmuyor o iş. 2 taraf da yaşlanabilir, fiziksel değişebilir, arada uzaklık veya zaman olabilir ama seneler sonra görsen bile gözlerine baktığıbda ilk tanıştığın halini hatırlıyorsun. Beden hikaye, aşk gözlerde başladığı gibi gözlerde devam ediyor.

O kadar şekilci yüzeysel yazmışsınız ki konu sahibesi size acıdım hayatınızda hiç aşık olmamışsınız belli. Babanıza da üzüldüm umarım mutlu olur .

Babanizin yaptigi cok yanlis ama kadinin memesinden size ne? Kadin buyuk ihtimalle babaniza hic pas bile vermeyecek.
Siz iyisi mi babanizin edepsizligine care arayin. Hic bir sucu gunahi olmayan masum bir kadinin orasini burasini buraya yazmak ne oluyor yani?
Kadin kadinin kurdu vallahi. Pes.
Babasi sanki sutten cikmis AK kasik kadini karaliyor babasi uckur cozme pesinde Kadin dul kalmis diye kudurmus acikcasi bu

Konusahibinin konularının hepsini zamanında okumuştum . Yazdıkları gerçek mi diye düşünmüştüm :)) Şimdi ne durumdadır bilinmez üyelik iptali yapıp gitmişti.

Bu kk daki bazı kadınların mantığını da hiç anlamıyorum.😒
Anında diğer kadını gömmeye hazırlar. Eş aldatır kocasının hiç suçu yok öteki kadın yuva yıkan kadın.
Babası annesini aldatır direkt memeden gem vurmalar falan.. Etraflarındaki erkekler 1 numaralı sanık oysa...

Bu arada resmen baban fırsatı değerlendirmek istemiş bence kadının eşinin vefatını kullanmak istemiş ki bu çok ahlaksızca. Bir de evli adam hiç mi aynısını karım yapsa demiyor.
Ayrıca babanın özeline bakman dogru degil

Back
X