• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam meslegi olmayana vermem diyor :(

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
46
35
Almanya
Merhaba Kizlar,

almanyadan yaziyorum. erkek arkadasimla 3,5 yildir birlikteyiz. yasim 21 o 24.
Benim derdim onun staj yeri bulamamasi, burda sistem farkli belki bilirsiniz.. Meslek egitimi aliniyor 3 sene sonra meslegin olmus oluyor. Ben staj görmeye basladim gecen yaz.. 2 senem kaldi.

Ama o bulamiyor:( su an bi isi var ama sadece gecici süreligine calisiyor orda 9.ayda sözlesmesi bitiyor, uzatip uzatmicaklari belli degil.

Inanin 3senedir oda meslek yeri ariyor ama yook.!! türklere burda meslek egitimi vermek istemiyorlar! bende türk avukatin yaninda stajerlik yapiyorum zaten.

Gecen görüsmesi vardi ordanda red gelmis.. pes etcek diye cok korkuyorum.. artik yoruldu oda biliyorum ama napalim baska sansimiz yokk.. babam mesleksiz adama vermem seni diyo..
haklida babacigim ben ona kizmiyorum..

bizde bu yaz sözlenmeyi düsünüyorduk:( hersey yolunda sadece su mesele canimi sikyoo :(

insallah anlatabilmisimdir derdimi:( ne yapmaliyim sizce? yada bunun bi cözümü varmi ki demi:( ooofff okadarda dua ettim..

Sizde dualarinizi esirgemeyin ne olur :((

okuyanlara tsk ederimmm:85::31::31:

Daha herşey yeni başlamış sizin için!

İşinizde olur,aşınızda..

Babanız birşeyler söylemek için çok erken davranmış.

Bekleyin ve görün daha çok şey değişecektir..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimz/dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.

Hayırlısı olsun hakkınızda.. Ama daha çok gençsiniz.. Zamanla halolur herşey.

Babanız dediğiniz gibi haklı.

Eğer gerçekten birlikte hayat kurma kararındaysanız büyüklerinizden iş konusunda destek isteyebilirsiniz.

Babanız bu konuda yardımcı olabilir mi ? Mesleği olmayana vermem dediğine göre ilişkinizi biliyor olsa gerek.

henüz yaşın çok küçük canım bence beklemelisiniz..hem insanın fikirleri ilkeride değişebiliyor...biraz hayatı öğren çalış daha sonra olur

canım ben de almanyadan geldim ve seni çok iyi anlıyorum. bide ausbildung yetmiyo, iş bulma derdi de var ondan sonra. baban haklı, zaten bunu kendin de soylemişsin. umarım iş bulur...
ama sana tavsiyem iş bulsun ondan sonra evlenin, sonradan daha buyuk sorunlar yaşayabilirsin...
hele de almanyada artık geçinmek çok zor

biraz sabır herşey yoluna girecektir çok acele etme elbet iş bulur olumsuzu düşünme önce sadece biraz sabır...:80:

baban hakli canim sabir ve zaman herseye iyi geliyor biraz sabret hakkinda hayirlisi

Back
X