Merhaba Kizlar,
almanyadan yaziyorum. erkek arkadasimla 3,5 yildir birlikteyiz. yasim 21 o 24.
Benim derdim onun staj yeri bulamamasi, burda sistem farkli belki bilirsiniz.. Meslek egitimi aliniyor 3 sene sonra meslegin olmus oluyor. Ben staj görmeye basladim gecen yaz.. 2 senem kaldi.
Ama o bulamiyor
su an bi isi var ama sadece gecici süreligine calisiyor orda 9.ayda sözlesmesi bitiyor, uzatip uzatmicaklari belli degil.
Inanin 3senedir oda meslek yeri ariyor ama yook.!! türklere burda meslek egitimi vermek istemiyorlar! bende türk avukatin yaninda stajerlik yapiyorum zaten.
Gecen görüsmesi vardi ordanda red gelmis.. pes etcek diye cok korkuyorum.. artik yoruldu oda biliyorum ama napalim baska sansimiz yokk.. babam mesleksiz adama vermem seni diyo..
haklida babacigim ben ona kizmiyorum..
bizde bu yaz sözlenmeyi düsünüyorduk
hersey yolunda sadece su mesele canimi sikyoo 
insallah anlatabilmisimdir derdimi
ne yapmaliyim sizce? yada bunun bi cözümü varmi ki demi
ooofff okadarda dua ettim..
Sizde dualarinizi esirgemeyin ne olur
(
okuyanlara tsk ederimmm:85:

almanyadan yaziyorum. erkek arkadasimla 3,5 yildir birlikteyiz. yasim 21 o 24.
Benim derdim onun staj yeri bulamamasi, burda sistem farkli belki bilirsiniz.. Meslek egitimi aliniyor 3 sene sonra meslegin olmus oluyor. Ben staj görmeye basladim gecen yaz.. 2 senem kaldi.
Ama o bulamiyor

Inanin 3senedir oda meslek yeri ariyor ama yook.!! türklere burda meslek egitimi vermek istemiyorlar! bende türk avukatin yaninda stajerlik yapiyorum zaten.
Gecen görüsmesi vardi ordanda red gelmis.. pes etcek diye cok korkuyorum.. artik yoruldu oda biliyorum ama napalim baska sansimiz yokk.. babam mesleksiz adama vermem seni diyo..
haklida babacigim ben ona kizmiyorum..
bizde bu yaz sözlenmeyi düsünüyorduk

insallah anlatabilmisimdir derdimi

Sizde dualarinizi esirgemeyin ne olur

okuyanlara tsk ederimmm:85: