ben ne yapacağımı bilemedim arklar anlatacağım şeyde lütfen fikirlerini söyleyin
Babam eve geldiğinde devamlı nette oyun oynar benim önceleri aklıma hiçbişey gelmezdi ama şeytanmı dürttü nedir geçenlerde face mesajlarına bakıyım dedim bi arkadaşıyla konuşmasını gördüm adam bi arkadaşım arayacak seni onun dul arkadaşları çok hangisini beğenirsen artık sen bilirsin gibi şeyler söylemiş tabi istanbuldaymış ayrıcada facedende kız ismi söyleyip şuna bak buna bak gibi şeyler yazmışlar o anda başımdan kaynar sular döküldü ben hayatımda en çok güvendiğim adam babam bunlarımı yapıyor diye günlerdir kahrediyorum, o adamın kim olduğunu kardeşime sordum tabi sıkıştırdı beni ne bu halin diye hepsini anlatmasamda üstü kapalı söyledim şimdi o adama ağzıma geleni söylesem mesaj atsam diye düşünüyorum siz olsanız naparsınız kızlar o adama msj atmalımıyım yakındada düğünüm olcak ne yapacam bilemiyorum((
canım babnın yaptığı yanlış ama bir şey merak ettim annen varmı yazmamışsın anneni aldatıyorsa durum daha kötü ama baban dulsa evlenmek mi istiyor acaba arkadaşı yardımcı oluyor diye düşündüm:44:
adama niye mesaj atıyorsun ki arkadasım
madem kızgınsın babanla konuş
çocuk değil ki baban adam kandırmış olsun
kaç yaşında adam
kendi tercihidir sonuçta
babanla konuşman daha mantıklı
annem var işte bilmiyorum aldatıyomu : babanız kadınmı arıyor yani arkdaşı dul kadın tanıdığını hangiisni istersen seç demişevli bir erkeye bu teklif edilirmi yani babnızdan böyle bir istekmi geldi acaba inş. aldatmıyordur.
annem var işte bilmiyorum aldatıyomu : babanız kadınmı arıyor yani arkdaşı dul kadın tanıdığını hangiisni istersen seç demişevli bir erkeye bu teklif edilirmi yani babnızdan böyle bir istekmi geldi acaba inş. aldatmıyordur.
O adamda evli o işlerde onun daha çok gözü var araştırdım arkadaşlık sitelerinde bile kayıtlı adam.. şimdi babamla konuşmalımıyım konuşsam ne dicem üstelik yakındada düğünüm var
olan oldu artık babanda kendine çekidüzen verecektir ama hep inkar etme yoluna gider seni karıştırmaz sen bişey olmamış gibi davran güçlü ol olayı unutmaya çalış yoksa psikolojin bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?