baban senin aklına güvenemiyo...
şöyleki daha öncedende bi sevgilin olmuş belliki onuda sevmişsin istemişsin ama sonra olmamış
babalar zaten çocukları büyüse bile hala küçük görürler onları
babanda çocuk aklıdır bugün sever yarın bırakır düşüncesiyle söz olayına karşıdır
kaldıki daha okuyosun yarın bigün uyuşamayıp ayrılmicanız ne malum dimi?
babana söyle "arkadaş olarak görüşüyoruz ama okulum var daha iş hayatım var evliliği şuan zaten düşünmüyoruz ilerde nolur bilemem" de. babanda okulu önemsediğini ve evlilik meraklısı bi kızı olmadığını anlasın içi rhaatlasın adamın..
bu arada her baba da seninki gibi olmaz kıymetini bil
evet aklima guvenmiyo simdiki sevgilimide birakirim saniyo ama simdiki sevgilimle hersey o kadar farkliki cok eminim dogru kisinin o olduguna ama tabi ilerde belli olmaz...
bide babam neden guvenmiyo cunku mesela onunla mac izlerken aaa bu futbolcu ne kadar yakisikliymis adi neydi bunun diyorum kardesime sakasina felan beni hala kucucuk kizi olarak goruyo kabullenmiyo buyudugume bide cok duskunuzdur birbirimize beni kaybetmek istemiyo 23 yasina kadar erkek arkadasi duymayim diyo ve 25 yasina kadar yanimdasin diyo bende oyle olacak zaten diyorum cunku hemen evlenmeyi dusunmuyorum.
dedigini dedim babama evlilik meraklisi olmadigimi biliyo ama gorusmemize izin vermiyo tamamen kendimi derse verim diye =( bende izni olmadan gorusmek istemiyorum saygisizlik olur diye =( ama dayanamayip gorusecegimide biliyorum ve biri bizi gorup babama derse babam yikilir cunku guveniyo bana...