Babam sanki bizi düşman olarak görüyor

Marcenko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
183
124
23
Babam aslında bizim için her türlü harcamayı yapar, çoğu kez sınırı aşar espri yapar, bulaşır cıvıklığa varan derecede.. Dışarıdan çoğu kişi özenir kıskanır hatta.

Bu zamanlar karşısında düşmanmışız gibi davranıyor.. Tv de haberleri tartışıyoruz ailece, ben annemle ne söylesek babam onun istisnasız tamtersini söyler. Siyasi açıdan özellikle. Biz tutmadığı partiyi eleştirsek dahi onu da savunuyor. Sanki karşısında düşman var da onunla ağız dalaşı yapıyormuş gibi savunur hep bizim eleştirdüklerimizi.. Yani bir görüşü savunsa ondan vazgeçmese anlarım da öyle de değil. Bizim ak dediğimize her zaman Kara diyor.. Bugün de kömürlüğe masa taşıyacaktık, ikimiz indiriyorduk beceremedik pek tartıştık, ben çabucak indirmek için sertçe çektim masayı bana "sen benim üzerime düşürmeye çalıştın" dedi.. Zaten öfke problemim var çok çabuk sinirleniyorum, dayanamadım küfürler savurdum... Ama bu lafı bir baba kızına nasıl der, zaten geçmişte panik atağı vardı acaba psikolojik açıdan daha da mı kötü oldu ben niye üstüne masayı düşürmek isteyeyim... Yardım edin nolur muhatap olmuyorum babamla uzun zaman sonra kendisi bulaşıyor konuşmaya çalışıyor bir hafta iyi ikinci hafta yine kavga..

Babaya küfür savurmak mı? En onun kadar siz de zor bir insansınız bence. Öfke problemini görmezden gelemeyiz.

Konuşmayın, yok sayın onu.
Edit: Anlatım bozukluğu

Tam anlayamadim sadece masayi uzerime dusurecektin dedi diye mi küfürler savurdunuz babaniza?

Kasten sen üzerime düşürmek istedin,bilerek yaptın bu hareketi ki üzerime düşsün masa anlamında dedi.. tiksinir gibi bakıyor böyle durumlarda. Millet neler neler yapıyor babama hiç ağzını açmıyor, sırtından bıçaklıyorlar kazık atıyorlar onlar hep dostu biz evde bi şey olsa hemen tiksinir gibi bakıyor paranoyakça laflar ediyor.. Bir değil on değil yüz değil.... Dayanamıyorum sanki karşısında kızı değil de kan davalısı var gibi bakıyor laf söylüyor... On dakika sonra canım kızım espriler cıvıklıklar...

Babaya küfür savurmak mı? En onun kadar siz de zor bir insansınız bence. Öfke problemini görmezden gelemeyiz.

Konuşmayın, yok sayın onu.
Edit: Anlatım bozukluğu

Başta hiç yoktu bende öfke problemi.. Ağzımdan tek kelime küfür argo çıkmazdı.. Ama evde bir tartışma olduğunda bakışlarıyla alttan alttan laf sokmalarıyla iğnelemeleriyle herkes boğuyor beni, benim de yapabildiğim yalnızca ağzımdan hoş olmayan laflar.. Öyle diplomatik laf soramıyorum, boğuluyorum ancak böyle kendimi duyurabiliyorum sanki.. Ama ağzımdan bir şey çıksa onlar hiçbir şey dememiş yapmamış gibi bir tek benim dediğim kötü sözler akıllarda kalıyor..

Babaya küfür savurabiliyorsan onunda sizi düşman gibi görmesi normal yani ne olacak

Babaya küfür savurabiliyorsan onunda sizi düşman gibi görmesi normal yani ne olacak
Herkesin tek takıldığı nokta o olmuş ya... Annem de küfür etmiyor, ona da düşman gibi davranıyor ne olacak? Zaten babam böyle düşman gibi görmeye başladığından sonra ben kötü şeyler demeye başladım.. İstemsiz. Ben saygısız bir evlat olsam hep o da düşman gibi görse tamam derim ama ben onun bu davranışlarından sonra sinirlenmeye ve bu laflar ağzımdan çıkmaya başladı

Herkesin tek takıldığı nokta o olmuş ya... Annem de küfür etmiyor, ona da düşman gibi davranıyor ne olacak? Zaten babam böyle düşman gibi görmeye başladığından sonra ben kötü şeyler demeye başladım.. İstemsiz. Ben saygısız bir evlat olsam hep o da düşman gibi görse tamam derim ama ben onun bu davranışlarından sonra sinirlenmeye ve bu laflar ağzımdan çıkmaya başladı
O halde tersini dene çok ilgi göster bu işe yarayabilir

aynı benim babam, sağolsun haftada 2-3 kez zehir eder o akşam yemeğini. Ne desem anlamak istemez tersini söyler. Herşeye ters sürekli küsüz. Bende bıktım çaresi yok

Back
X