Babam siddet uyguladi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben

Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben
Senin adına üzüldüm yaptığı şey doğru deyil ama ben senin durumunda olsam Allaha bırakırdım

senin ailen farklı şehirde yaşıyor iş çıkışı nasıl çocuğu almaya gittin?

Ben anlamadım. Yazının en başında üzme kendini karıcım falan yazmışsınız, annenizle alakalı mı o cümle? Neden babanızın yanındasınız? Polisi neden arayacağım dedi? Biraz toparlayıp anlatırsanız daha iyi olur sanırım
Evet anneme dedi.cocugi alıyorum.ciksta.evden git ya da polisi arıyorum diyor.sebebi yok ben bisi yapmadim

Yapma pamuk ya konuyu doğru düzgün anlat ya hiç anlatma
Simdi geçmişi bilmeyenler gelip teselli edecek.
Ay cidden şimdi gelip bu anlattığı zırvalıkla babasına sövüp pamuğu teselli edenler gelecek de , naptı evli barklı adamla internetten sanal haltlar yiyodu o mu yayıldı artık nolduysa. Zaten ailesi de görüşmeyi kesmişti demekki büyük bir şey olmuş da çocuğa gelmişler

Back
X