babam ve azgin teke:(

sementa33

olacak olacak:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
1.025
20
158
Arkadaslar konuyu nereye acacagimi bilemedim.ne olur yardimci olun.annem hergun beni arayip babamdan usandigini ve evi terkedip yanima gelmek istedigini soyluyor.sebebi ise babamin bitmek bilmez cinsel istekleriymisbabam 54 annem52 yasinda.anneme suslen puslen yok mini etek giy falan diyormus.tabi evin icinde.annem hastayim hergun banyo yapamam namaz kiliyorum surekli boy abdesti al namaz abdesti al yapamam diyormus.yok babam dinlemiyormus.annem olmaz deyincede cok buyuk kavgalar cikiyormus.hergun annem arayip agliyor ne yapabilirim yardim.edin ne olur.

babanıza neden öyle diyorsunuz ki?

eşi sonuçta tabi ki istekleri olur, gözü dışar da olsa dahamı iyi olurdu?

eğer aldatsaydı ' ben yetmedim mi başkasına gitti' olurdu.

annenize izah edin, arkadaşça konuşun. gayet normal yani

Ya asilda tabiki babama oyle demek istemezdim yanlis bir tabir olmus olabilir.uzgunum.utandirdin bak beni simdi.neyse bende zor durumda kaldimda ondan yazmistim sanirim yapilacak birsey yok.aslinda sorunum babamin annemi anlamak istememesi galiba

Bu işler böyledir..
Kadınlık 20inde ne isen 40ında da o olmaktır bence..

Yaş ilerleyince böyle mevzular bitiyor diye birşey yokmuş demek ki..
Anneniz, babanız tarafından arzulandığı için değilde ; bu olayların çok sık olmasından şikayetçi gibi..

Hangi kadın istendiği veya arzulandığı için bu durumdan rahatsızlık duyar ? Hele ki karşısındaki insan eşi ise..

Anneniz bu durumdan rahatsız olduğunu güzel bir dille babanıza anlatsın bence..
Rahatsız olduğunu , bu gibi olayları çok sık yaşamak istemediğini , sağlıklıkları açısından da sorun teşkil ettiğini falan anlatsın..
Belki düzelir..

Ya asilda tabiki babama oyle demek istemezdim yanlis bir tabir olmus olabilir.uzgunum.utandirdin bak beni simdi.neyse bende zor durumda kaldimda ondan yazmistim sanirim yapilacak birsey yok.aslinda sorunum babamin annemi anlamak istememesi galiba

annen babanla konuşur arkadaşında dediği gibi ama tatlı dille, bu konular hassas konular eğer baban alınırsa toparlaması zor olur.
annen belki isteklerine bir süre ses çıkarmasa, baban biraz geri çekebilir kendini.
annen kaçıyor babanda sanki inada bindiriyor. biraz huyuna gitse kendiliğinden de düzelir belki. :26:

Evet kizlar cvplar icin tesekkurler oncelikle.sorun şu ki neyazikkki babam hic kimseyi dinlemeyen hep ben dogru bilirim diyen birisi.aslinda su fikir fena gelmedi bana ann birkac ay sesini cikarmasa belki babam uzatmaz bu isi.birde sanirim annem yanlis bir dille kpnusuyor olabilir.en iyisi ben bunu annemle bir konusayim telrar.

tamam arzulanmak guzel ama her gun hergunde insanin yapisi gelmezki annende hakli

Annenizin bu konuyu sizinle paylaşması da ilginç,hani kardeşi ablası arkadaşı olur anlarım da evlat biraz tuhaf geldi :26:

Bir arkadaş yazmış zaten gözü dışarda olsa daha mı iyi olur diye,aynen katılıyorum ne güzel işte babanızın gözü annenizden başkasını görmüyor

yaz ayındayız annende idare etsın biraz kocasını.
her gün olmaz ama, belırlı günler babanın olsun ve babanda uysun buna. sonuçta eşi, istemek kadar normalı yok diye düşünüyorum.

azgın teke nedir yahu? adam sanki 80 yaşındaymış gibi konuşmuşsun

Son düzenleme:
aynen.
üstelik adam daha ellilerinde. azgın teke yaşlarında değil. yaşlı değil yani:)

Son düzenleme:
aynen.
üstelik adam daha ellilerinde. azgın teke yaşlarında değil. yaşlı değil yani:)

bende anlamadım ki orta yaşta iki insanlar. bu yaşta aradaki tutkunun bitmemesi güzel değil mi?
yakınmak niye ki?

bağlılık var ortada bence mutlu olunması gereken bir şey :44:

annen yemeğe şap atsın en azından biraz rahat eder kadınnn..kolay değil vallahi bizler bile bu yaştaaa bazen usanırkennn ooooo herşeyin fazlası zarar arkadaşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…